,

CARDELÚS TANCA EL MOTO2 AMB UN 5è LLOC A VALÈNCIA

El 5è lloc en l’última cursa de la temporada del Moto2 European Championship (dissabte va fer 4t), prova disputada aquest cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana, va ser la posició amb la què l’andorrà tancava la seva participació al mundial de Moto 2020.

Remuntada volta a volta

El pilot, que sortia des de la quarta posició en la segona filera de la graella, va anar recuperant posicions volta a volta fins situar-se cinquè en la sisena volta.

Al llarg de la segona meitat de la cursa Cardelús va començar a desfer-se dels seus immediats perseguidors. Finalment però, no poder atrapar el seu company d’equip Niki Tuuli, que ocupava el quart lloc.

6è del campionat amb 87 punts

En la classificació final del campionat, el pilot de l’equip Stylobike ha ocupat la sisena posició amb 87 punts, a onze del cinquè lloc.

..en paraules del pilot..

Cardelús explicava d’aquesta manera el que va passar ahir a València:

“En la primera frenada de la cursa d’avui gairebé m’he sortit de la pista per poder  esquivar a pilots que s’havien obert molt. Això va ser força important ja que va fer-me quedar al segon grup i va costar-me algunes voltes superar Norrodin. Quan ho he fet, el grup dels quatre primers ja s’havia distanciat un bon grapat de segons”

“El cinquè lloc és un bon resultat. De fet tot el que sigui un Top5 és satisfactori, però amb una millor sortida potser hagués tingut opció de tornar a quedar per davant del meu company Niki Tuuli”.

En termes generals, Cardelús puntualitzava que “el més important és que hem fet una última part del campionat a un molt bon nivell. Vull donar gràcies a l’equip per la bona feina d’aquest any”.

Per a més cròniques esportives d’àmbit internacional, feu clic aquí