,

CARDELÚS TORNA A COMPETIR A MotoE AQUESTA SETMANA

Xavi Cardelús tornarà a competir aquest proper cap de setmana (dies 12 i 13) en el Gran Premi de San Marino e della Riviera di Rimini, prova corresponent al FIM Enel MotoE World Cup.

Setmana maratoniana

El traçat italià també serà escenari del proper Gran Premi que es disputarà una setmana més enllà, els dies 19 i 20, per la qual cosa al pilot li espera una setmana d’allò més atapeïda i en el mateix circuit.

Actualment Cardelús ocupa la 13a posició de la classificació provisional del campionat amb els 8 punts obtinguts a Jerez, on va classificar-se 14è en la primera cursa i 10è en la que va disputar una setmana després.

Segons el pilot

El pilot de l’Avintia Esponsorama Racing planteja així la visita a Itàlia:

“Tinc moltes ganes de tornar a competir després del viscut en les dues primeres curses disputades a Jerez. De cara en aquest cap de setmana caldrà canviar de xip ràpid i oblidar que fa pocs dies vaig competir amb la Kalex de Moto2. Com ja he dit en més d’una ocasió, són motos totalment diferents i el pilotatge no te res a veure”

“L’objectiu és seguir millorant, tal com vaig fer a Jerez i consolidar-me en aquesta categoria en la que competeixo amb pilots de gran experiència i trajectòria mundialista com Aegerter, Torres, Di Meglio, Canepa o l’Eric Granado, el meu company d’equip”.

Timing

Divendres es disputaran les dues primeres sessions d’entrenaments lliures. Dissabte tindrà lloc una tercera sessió de lliures i l’EPole. En l’EPOle els pilots s’han de guanyar la posició de la graella en una volta en solitari al circuit.

La cursa es disputarà diumenge a les 10:05 am. 

Per a més notícies dels nostres esportistes a nivell internacional, aquí

Instagram de Xavi cardelús