,

CARDELÚS RENOVA TEMPORADA AMB L’AVINTIA ESPONSORAMA RACING

Xavi Cardelús tornarà a disputar per segon any consecutiu la Copa del Món Enel de MotoE, campionat del món reservat a les motos elèctriques. L’andorrà repetirà  amb l’equip Avintia Esponsorama Racing.

2n. any

Així doncs, aquest serà el segon any que L’andorrà pilotarà les motos elèctriques Energica de la formació de Raúl Romero, després d’una primera temporada en la què amb 34 punts, va acabar ocupant la 15a. posició final.

Cardelús valorava l’acord en aquests termes: 

“Estic molt content i agraït que l’equip Avintia Esponsorama Racing hagi tornat a confiar en mi per poder disputar la Copa del Món de MotoE 2021”

”En aquesta nova temporada tocarà fer un pas endavant i seguir progressant. Hem de partir de la base que el Top 10 ha de ser la nostra referència de sortida. A partir d’això caldrà fixar-se com a objectiu estar el més a prop possible dels millors pilots”

7 curses

La Copa del Món Enel de MotoE 2021 constarà de 7 curses. Tindran lloc en els  circuits de Jerez, Le Mans, Barcelona-Catalunya, Assen, Red Bull Ring i el traçat italià de Misanoque, que serà l’únic en acollir dues curses. La primera prova es disputarà el 2 de maig. L’última està programada per al 19 de Setembre.

Per a més notícies en l’àmbit esportiu a nivell internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.