,

Molt bona actuació de Cardelús en l’europeu de Moto2 de BCN

Avui diumenge (13 de juny), Xavi Cardelús ha acabat en la 4a i 5a posició respectivament, en la prova del Moto2 European Championship disputada en el Circuit Barcelona-Catalunya

A una dècima de fer dos 4s llocs

L’andorrà, que sortia des de la segona filera de la graella, ha estat rodant entre els 5 primers llocs en ambdues curses. En la primera s’ha quedat a 9 segons del podi, mentre que en la segona es situava a només a 5 segons. En tot cas, en aquesta segona carrera ha acabat finalitzant en el cinquè lloc final, a només una dècima de segon del quart classificat.

Amb aquest resultat d’avui Cardelús trenca amb la mala ratxa que arrastrava des de l’inici de la temporada i ho ha fet amb aquests dos excel·lents resultats.

5è de la provisional

Després de la cursa d’avui el pilot puja fins a la 5a posició de la classificació provisional del campionat amb 43 punts.

En paraules de Cardelús:

El pilot de Promoracing valorava d’aquesta manera els resultats d’aquesta tercera cita de l’Europeu de Moto2: Estic molt content perquè hem tornat al bon camí i ens hem tret de sobre tots els problemes i incidències que m’havien afectat des de la caiguda a la pretemporada a Estoril.

Hem seguit treballant i hem aconseguit l’objectiu. A la primera cursa he pogut aguantar el ritme des del principi i m’he quedat sol a la quarta posició, a 9 segons del podi. En la segona he atacat més i m’he situat a quart.  Al final però, Norrodin m’ha tret una dècima de segon i he acabat entrant cinquè.  En tot cas he pogut mantenir un ritme molt semblant al de la primera cursa.

La quarta prova de la temporada de Moto2 tindrà lloc el 4 de juliol en el circuit Portuguès de Portimao. 

———

Per a més notícies sobre les actuacions dels pilots andorrans en l’àmbit esportiu internacional, feu clic en aquest enllaç o accediu des del menú superior del blog.