,

CARS PYRÉNÉES RENOVA COMPLETAMENT LES INSTAL·LACIONS

El passat 6 de febrer, Cars Pyrénées, concessionari Jaguar i Land Rover va presentar oficialment la nova imatge de les seves instal·lacions, les quals han rebut una profunda metamorfosi. I és que tot i mantenir la mateixa localització, el canvi ha sigut total.

Nou espai Jaguar – Land Rover

Indubtablement l’espai que allotja les dues marques britàniques ha canviat radicalment, adaptant-se no només als estàndards actuals de les dues marques, també ho ha fet per oferir als clients un nou nivell d’atenció experiencial. En aquest sentit, s’han definit una sèrie d’àrees on la combinació de diferents elements de selecció, personalització i configuració, equipats tots ells amb els darrers avenços tecnològics, dominen l’espai des de la part central del concessionari, just per darrere de la zona de benvinguda. Aquests espais, que també inclouen la sala d’espera, ofereixen als clients molt més que no només els elements necessaris per poder dur a terme la personalització d’un vehicle, els convida a viure una experiència completa des del mateix moment que creuen la porta.

Espai experiencial

Més enllà de les zones de gestió comercial, com ara la gran recepció, els despatxos  o la sala de reunions, els més de 700 metres quadrats del nou espai de Cars Pyrénées destaquen per aquest gran zona experiencial que comentàvem, on els clients podran dur a terme la configuració. Equipat amb un seguit de pantalles, així com diferents mòduls que integren tot el que traslladarem al nostre cotxe al configurar-lo, com els materials de revestiment, les tapisseries o els colors exteriors i interiors,  aquest espai és d’allò més suggerent i immersiu.

A grans trets les noves instal·lacions desborden en amplitud, espai i comoditats. Els colors clars, juntament amb l’altura de tot l’espai conviden a gaudir d’un ambient molt relaxat, ideal per a concentrar-se en la mitja dotzena i escaig de vehicles que completen el gruix de models exposats entre totes dues marques.

Entrant a la dreta es troba la gamma de Land Rover, mentre que el costat esquerre és on hi ha els models de Jaguar. Entre ambdues, cobrint tota la part central, és on es hi ha la zona de benvinguda, la sala d’espera i la zona de configuracions de les dues marques.

A partir d’aquest punt es pot accedir a la resta de marques del grup.

Inauguració

Respecte de la vetllada inaugural, la cúpula directiva de la divisió de Pyrénées Automoció, amb el Sr. Patrick Pérez, president de Grup Pyrénées al capdavant, recolzat pel Sr. Isidre Gil, gerent de la divisió Pyrénées Automoció i per la resta de comercials de diferents departaments del grup, van estar en tot moment a disposició del nombrós públic que va acostar-se a conèixer les noves instal·lacions.

En aquest sentit tothom va poder conèixer de primera mà la profunda metamorfosi que ha experimentat Cars Pyrénées, constatant els nous valors que des d’ara podran experimentar a l’hora de comprar un Jaguar o un Land Rover.

La 1a de tres fases

Per finalitzar, destacar que la remodelació de Cars Pyrénées és la primera d’un total de tres profundes actualitzacions previstes. I és que en pocs dies s’inaugurarà el nou concessionari de Mercedes-Benz, completament remodelat i -en el seu cas també reubicat- doncs passarà a disposar d’un nou espai singular en una zona de la nau que actualment ocupen Harley Davidson y Motos Automòbils Pyrénées.

Aquest trasllat deixarà lliure l’espai que ocupa actualment en la gran nau central, que passarà a ser de Suzuki, Citroën i Opel, les altres marques del grup. També hi haurà un espai d’exposició de vehicles seminous, de gerència i Km0.

D’aquesta forma, donada la grandària d’aquesta nau central, les quatre seccions disposarán de la seva pròpia zona d’exposició què, tot i compartir nau, estaràn degudament diferenciades.

Renovant l’excel·lència en el servei

Un cop acabades les tres fases, l’exposició global de Prat de la Tresa haurà completat un projecte integral que quedarà impecablement definit i adaptat als exigents estàndards de cada marca.

Pyrénées Motors, concessionari BMW-Mini, més la divisió Motorrad de BMW -recentment actualitzat-  segueix ocupant la primera nau que trobareu baixant cap a Sant Julià de Lòria.

Just després, en la gran nau central trobareu el renovat concessionari de Jaguar i Land Rover de Cars Pyrénées. A partir d’aquest punt accedirem a les seccions de vehicles seminous i als concessionaris de Suzuki, Citroën i Opel, àrees  corresponents a la divisió Automòbils Pyrénées.

Finalment, en la nau següent és on trobareu el nou concessionari de Mercedes-Benz i Smart, seguit de Motos Automòbils Pyrénées i de Harley Davidson.

Trobareu la divisió de Pyrénées Automoció a Prat de la Tresa s/n. Tot baixant direcció a Sant Julià de Lòria.

Si voleu acceder a la web de Cars Pyrénées, poder fer-ho des d’aquí

Per accedir a d’altres reportatges del món del motor a Andorra, dirigiu-vos al menu principal superior, o feu clic en aquest enllaç