,

CITROËN BERLINGO URBAN CAMPER, TOT EN UN!

Un cotxe, una camper, un…. la questió és que volem tenir-ho tot i moltes vegades tot no pot ser. Afortunadament aquest ja no és el cas d’aquells que vulguin gaudir d’un vehicle de tipus camper i al mateix temp d’un cotxe pel dia a dia. Ho diem així perquè és ben sabut que normalment els vehicles adaptats al campisme sempre són -com a poc- notablement més voluminosos que no pas un cotxe.

El cert és que poc a poc van apareixent alternatives que trenquen amb aquest problema, com és el cas de la novetat que us presentem en aquest espai, la nova Citroën Berlingo Urban Camper.

Un turisme i una camper

Les dimensions de la Citroën Berlingo faciliten que aquest sigui un vehicle ideal per poder utilitzar-lo tant com a vehicle d’ús diari, com a vehicle de lleure per fer sortides. La gran diferència està en el fet que podent disposar fins a 7 places i  incloent tot l’equipament necessari per poder gaudir al camp, la polivalència d’usos que ofereix la fa una excel·lent opció, si el que volem és fer-ho tot amb un mateix vehicle, tant a nivell de costos, com, sobretot, a nivell d’espais i de volums.

El més nou de tot plegat i en gran part responsable d’aquesta polivalència ho trobem en el sostre praticable. I és que mes enllà de l’habitabilitat que suposa poder moure’s dins de la cabina completament drets, aquest sostre permet que dues persones puguin dormir còmodament en aquest espai superior.

Per a tots 

Encara que el model que vam tenir l’ocasió de provar oferia una configuració natural per a 5 persones sentades (2+3), dir-vos que aquest model es comercialitza homologat per a 7 places amb una en configuració de 2+3+2.  De fet la Berlingo està disponible en dues llargades : M (4,40 metres de llarg) i XL amb 4,75 metres.

Gràcies al sostre practicable s’obté una altura interior de 1,90 metres, suficient per poder estar drets i moure’ns amb soltesa durant el dia. Durant la nit, l’espai resultant d’aixecar el sostre dóna lloc a un llit per a 2 persones, amb tres finestres de ventilació amb mosquiteres, llum d’ambient i endoll USB.

Si en aquesta zona de descans li afegim la que resultaria d’adaptar les files posteriors de seients fins a transformar-les en un llit, tindrem llestos dos llits dobles en un moment , és a dir, allotjament per a 4 persones dormint.

De dia i de nit

Durant el dia la nova Berlingo Urban Camper també ofereix la polivalència necessària per esdevenir una furgoneta molt pràctica. Si baixem els seients davanters (opció disponible segons la configuració i el model triat), obtindrem un espai que combinat amb la taula central es convertirà en un menjador per a 2, 3 o 4 persones. Aquesta taula central també pot fer-se servir com a taula d’exterior. Quan no la necessitem, la guardarem ancorada a la porta gran del maleter amb unes cintes de subjecció específiques.

Destacar també que com a tota bona camper, la Berlingo inclou un efectiu sistema de calefacció, així com diferents entrades AUX i USB situades tant en la cabina del cotxe, al davant i al darrere, com fins i tot a l’habitació superior. En aquesta zona també hi ha un llum d’ambient equipat amb un braç orientable.

Per tal de poder garantir que durant el temps d’acampada tot sigui funcional, la Berlingo Urban Camper està equipada amb un sistema de doble bateria.

Característiques

Disponible en 2 mesures exteriors: 4,40 m o 4,75 m. Ambdues fan 1,90 metres d’alt.

  • 5 a 7 de viatje (segons configuració)
  • Sostre practicable amb un llit de 185 x 115 cm
  • Fins a 4 persones dormint (moble llit posterior convertible, opcional)

Equipament de sèrie

  • Sostre practicable amb llit superior 185×115 cm.
  • Instal·lació elèctrica auxiliar amb doble bateria AGM
  • 2 endolls de 12 V
  • 2 endolls USB
  • Presa DEFA exterior 220 V integrada en la carrosseria
  • Carregador bateria CTEK
  • Llums LED
  • Voltímetre bateries amb nivell de càrrega
  • Taula interior també apta per a ús exterior

Opcionals

  • Tendal lateral Fiamma F35
  • Calefacció auxiliar dièsel amb programador digital
  • Moble llit posterior instal·lat darrere de la 2a fila de seients

Motoritzacions

Totes les motoritzacions de la gamma Berlingo són aptes per aquest acabat. Informeu-vos-en al departament comercial Citroën d’Automòbils Pyrénées.

Automòbils Pyrénées

Automòbils Pyrénées, concessionari oficial Citröen al Principat està situat a Prat de la Tresa s/n, en la gran nau central d’exposició de vehicles recentment inaugurada. Si preferiu trucar-los, el seu telèfon de contacte és el +376 880700