, ,

CRÈDIT ANDORRÀ GSERIES 2019

El compte enrere de les Crèdit Andorrà GSERIES 2019 arriba en poques setmanes al seu final.l I és que d’aquí a no res, el Circuit d’Andorra – Pas de la Casa acollirà novament aquesta espectacular competició sobre gel.

En aquest sentit,  les instal·lacions de la seu social de Crèdit Andorrà van acollir l’acte de presentació d’aquesta edició 2019.

Crèdit Andorrà

Un any més, el tercer ja, les Crèdit Andorrà GSERIES comptaran amb el suport de l’entitat bancària andorrana.

L’acte va ser presidit pel Sr. Joan R. Mas (Director de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Transformació Digital Clients de Crèdit Andorrà), pel Sr. Àlex Bercianos (responsable d’organització i director del Circuit d’Andorra – Pas de la Casa) i per l’Albert Llovera  (pilot andorrà)

El Sr. Mas va fer la introducció de la presentació posant l’accent en el suport que aporta l’entitat que representa, tant a l’esport en general com a les Crèdit Andorrà GSeries en concret, un campionat que uneix dues de les icones que acompanyen al país: la neu i l’automobilisme.

Estem molt satisfets de seguir col·laborant amb les Crèdit Andorrà GSeries. Suposa un reforç amb els acords que tenim amb l’Automòbil Club d’Andorra.

Aquest campionat ajuda al país a posicionar-se internacionalment.  Andorra ha destacat sempre per organitzar esdeveniments al més alt nivell. Les Crèdit Andorrà GSeries en són un bon exemple“

Moltes novetats

Àlex Bercianos va fer un repàs de totes les novetats que presenten aquest any les instal·lacions, així com les d’aquesta 14a edició.  Abans però, va posar de manifest que se sentia molt content d’haver renovat l’acord de patrocini amb Crèdit Andorrà.

Respecte del calendari 2019, Bercianos va comentar que enguany hi haurà 5 meetings. Es disputaran els dos primers mesos del 2019.  En concret tindran lloc els dies 12-13 i el 26-27 de gener, i el 2-3, 16-17 i 23-24 de febrer.

Més categories

L’ampliació del nombre de categories (de 2 a 5), ha comportat un canvi en els horaris en els caps de setmana de competició esmentats.

A les habituals categories GS (Prototips G i Turismes G) i GS2 (monoplaces GIAND), hem optat per recuperar les “2 Rodes Motrius”, que tan bona acollida va tenir en passades edicions entre els pilots. També hi haurà dues especialitats noves  “Car Cross” i “Side by Side”, que per les seves característiques poden donar un excel·lent espectacle sobre gel.

Sobre els horaris afegia: És evident que, amb l’ampliació de categories, calia fer un canvi en els horaris. Així doncs s’ha previst que les categories GS i GS2 mantinguin un timing molt similar al de la passada edició. Les “2RM” es correran els dissabtes a la tarda. La jornada del diumenge,  fins al migdia, quedarà reservada a les dues categories que debutaran aquesta temporada”

Gran difusió

A nivell de difusió, l’edició de l’any passat es va emetre per 14 canals de 111 països. Va arribar a un total de 600.000 persones. Una xifra realment important.

Bercianos també va comentar que tot i que les proves es disputaran en el mateix escenari, abans de cadascuna s’en donarà informació detallada de les possibles variants que puguin fer-se perquè la competició sigui encara més espectacular. “Normalment en edicions anteriors alguns meetings es feien en sentit invers o amb variants. La idea és que aquesta tradició es mantingui. Fins i tot amb la possibilitat d’establir alguna variant nova”

Llovera encantat

Per la seva banda, Albert Llovera va mostrar-se encantat d’afrontar una nova temporada de les Crèdit Andorrà GSeries.

“A més de divertida i emocionant, aquesta competició és ideal per a qualsevol pilot.  també permet mantenir-se en forma de cara a la  propera temporada de competicions”

”Jo vaig fer el campionat l’any passat per recuperar-me de les intervencions sofertes i em va anar molt bé”

Respecte del tipus de competició, Llovera comentava que es tracta d’una competició molt especial i singular.

“El meu gran somni sempre havia estat disputar el Ral·li de Suècia, però mai em van deixar. Estar en les Crèdit Andorrà GSeries em permet tenir sensacions molt semblants

Ja ho sabeu. En poques setmanes arrencaran de nou les Crèdit Andorrà GSERIES 2019. Esperem que la climatologia acabi deixant el circuit en les condicions necessàries per competir.

De ganes i esforços per fer-ho possible, no en faltaran!

Font: ACA