,

CRISTIAN ESPAÑA ACABA SEGON EN LES 3H DE RESISTÈNCIA

3 Hores de Resistència

Després de liderar quasi be tota la cursa, un problema mecànic amb la moto ha fet que Cristian España hagi acabat en segon lloc les 3 Hores de Resistència.

La prova, organitzada pel Moto Club les Valls, ha tingut lloc avui diumenge (1 de març) en el circuit Pascuet Offroad.

Molt disputada de principi a fi, la carrera ha tingut a Cristian España, Joel Gómez i Marc Font com a principals protagonistes. Tant ha estat així que al final tots tres han completat el podi.  Joel Goméz ha acabat en primer lloc, seguit d’España i de Font.

La cursa

España ha sortit el darrer degut a un malentés. Tot i això, de seguida ha aconseguit remuntar fins a col·locar-se en primera posició al cap de poques voltes, mantenint-se líder gairebé tota la cursa.

Quan faltaven només algunes voltes, un problema mecànic l’ha fet perdre ritme i Joel Gómez l’ha pogut atrapar fins avançar-lo.

Quan España ha aconseguit recuperar el ritme ha fet tot el possible per tal de reenganxar Gómez, però no ha tingut temps material per recuperar el primer lloc. Així doncs, al final ha creuat l’arribada en la segona posició.

Inici prometedor

El cert és que tothom ha viscut una carrera emocionant, dura i molt competitiva, fet que augura una temporada d’enduro prometedora.

Segons España, aquesta “ha estat una carrera dura, tècnica i batallada. El fet de no entrenar per aquest tipus de proves tant llargues ens ha passat factura.

Respecte del problema amb la moto, España restava importància doncs “la temportada tot just acaba de començar. Crec que tenim la moto a punt, només cal fer-hi un parell de settings més per acabar d’adaptar-la en aquests tipus de curses tan exigents”

Més notícies esportives d’àmbit nacional, aquí

Info original i fotos: D. Catalán