,

CRISTIAN ESPAÑA ACABA LA BAJA ARAGÓN EN 10a POSICIÓ

Cristian España va acabar la Baja Aragón amb un regust agredolç. Les ganes per acabar en el Top 5 d’aquesta carrera de la Copa del Món van acabar passant-li factura.

Al final l’andorra va classificar-se en la 10a posició.

Després d’haver estat batallant entre la 6a i la 8a posició durant tota la carrera, aquest 10è lloc final no era el que esperava

Un quad!

Gràcies a la gran actuació el dia anterior, el pilot va sortir molt animat des de la primera de les especials del dissabte. 

Malauradament però, el handicap de sortir just darrere d’un quad va passar-li factura. I és que tot i arrencar amb un ritme ràpid per esgarrapar alguns segons als del davant, el pilot es va trobar tapat pel quad.

Els tres intents d’avançar-lo el van fer sortir de pista varies vegades. Davant del risc, al final va desistir i va optar per quedar-se darrere del quad fins al final de l’especial.

C. España / Last Race Studio

A per totes en la 2a especial

En la segona especial del dia va sortir a totes. Es va jugar el tot pel tot. España volia lluitar pel pòdium.

Tot anava excel·lent. En aquesta ocasió va poder avançar el quad a la primera de canvi. Així doncs i ja sense aquest obstacle, va forçar duent un ritme frenètic, pilotant sense errades i conduint la KTM amb total precisió. Malauradament però, aquests ritmes amplifiquen els riscs de cometre una errada. Dit i fet! un petit error  a l’hora d’encarar un riu va fer-lo caure i amb ell també van caure les seves opcions.

Al caure va entrar aigua al motor i això el va fer tenir la moto parada uns 15 min.

15 minuts irrecuperables

Després de varis intents va poder arrencar la moto i va sortir com un disparat. Tant és així que va poder avançar algún pilot, però finalment, tot i l’esprint que va protagonitzar, va acabar entrant en la 10a posició final.

“Anàvem molt bé. El primer dia va ser genial, tot anava rodat, moto, estat físic, psicològic… estava convençut que podíem estar al davant i que diumenge tocava arriscar. Malauradament al final no va sortir com esperàvem.
De totes maneres he demostrat que podem estar davant d’un Campionat del Món i això em motiva per seguir lluitant i treballant”
 
Info original: Dani Catalán
Foto: Last Race Studio