, ,

CRISTIAN ESPAÑA ACOMIADA EL 2019 AMB NOVA MARCA I MOLTS PLANS

Cristian España acomiada el 2019 amb nova marca i molts plans

Nou acord amb 4T Motors

Ahir al vespre (dijous 5 de desembre) Cristian España va presentar-nos en les instal·lacions de 4T Motors la nova marca amb que competirà aquest 2020. I és que després d’haver arribat a un acord amb Yago Parellada de 4T Motors i amb Sherco, el pilot ha tornat a reactivar el calendari de competicions pel que fa a la propera temporada.

De Gas Gas a Sherco

Tot i haver treballat fort sota el paraigües de Gas Gas, el dues vegades finisher del Dakar no ha pogut concloure l’any i els compromisos com hagués volgut.

Més enllà de qualsevol altre aspecte, la situació global de la marca va provocar un estat d’indefensió i desànim al pilot que quasi el va empènyer a penjar definitivament la tovallola.

En paraules del pilot “amb Gas Gas hem aconseguit molts reptes. Vaig fitxar al 2017 amb l’equip fàbrica i hem fet moltes curses, com el Dakar, el Ral·li del Marroc, el nacional d’enduro. Malauradament però, les coses van fer un gir davant del qual no podia fer res”

Respecte de Sherco, España se sent molt segur donat que “aquesta és una moto nova amb la que em sento molt bé. Tot i així ara toca posar-se les piles i res millor per començar a fer-ho que competint a casa en curses com els Ice Gladiators o l’Andros”

La Sherco es una 450 de 4 temps. És una molt molt més potent i això em permetrà ser molt més competitiu al gel, ja que fins ara corria amb una moto menys potent i havia d’arriscar massa”

Afortunadament, quan les coses valen la pena sempre acaben per refer-se d’alguna manera, per forta que sigui la tempesta i negre que estigui el cel.

Ice Gladiators i Andros, reptes immediats

Si que és cert que no hi ha temps per disputar un tercer Dakar, prou que ho sap, però al marge dels Ice Gladiators i de l’Andros, on competirà imminentment, sí que té el temps necessari per dibuixar juntament amb els nous patrocinadors un 2020 ple de reptes.

En aquestes alçades, ni que tingués opcions d’anar al Dakar aniria. Primer perquè aquesta prova requereix una preparació que ara mateix no he fet. Segon perquè després d’acabar-lo dos cops, el tercer vull fer-lo per acabar ben classificat entre el Top 10 o el Top 15. No sé com encara, però amb el Yago intentarem programar una bona temporada aquest 2020. La idea és que l’equip Factory Rally tingui un lloc per a mi de cara al Dakar 2021”

Amb les piles a tope

A res perquè arrenquin els Ice Gladiators i, com qui diu, l’Andros (20 i 21 de desembre), España està entusiasmat i amb moltes ganes. ”Els Ice Gladiators vull guanyar-los i en l’Andros intentaré acabar al podi. No serà fàcil però em sento molt motivat”

El cert és que personalment ens satisfà enormement tornar a veure-li aquesta llum als ulls. No ha estat un final d’any fàcil i menys per algú tan proper i bona gent com en Cristian.

Ara Gassssss!

Més notícies internacionals del nostres esportistes del món del motor aquí

Per conèixer les darreres novetats de Sherco adreceu-vos a  4T Motors