,

CRISTIAN ESPAÑA S’ENDÚ ELS ICE GLADIATORS

Cristian España s’endú els Ice Gladiators.

Davant de la cancel·lació de diverses jornades de les Crèdit Andorrà GSeries a causa de les condicions meteorològiques adverses que estem tenint aquest hivern, els Ice Gladiators, la competició corresponent a les motos, també va veure’s limitada a només 3 de les 5 jornades previstes.

Després d’haver puntuat en primera posició en 5 de les 6 curses disputades, Cristian España va proclamar-se campió d’aquesta edició 2020 amb un total de 147 punts.

La segona posició va ser per Nil Solans (135 punts), mentre que amb 104 punts Edgar Gallipoli va fer-se amb el tercer lloc.

Aquest any les Ice Gladiator a tornat a gaudir de la presència de diversos pilots de renom, entre els quals els germans Alfredo i Sandra Gómez.

L’Alfredo va estar en la majoria de podis de les tres edicions. Per la seva banda, la seva germana Sandra va obtenir una meritòria 4a posició en una de les curses.

També van participar altres pilots de 1a línia, com ara Jaume Gaya, Campió d’Espanya Júnior de Súpermotard, i el pilot anglès William Bolt, actual líder del Campionat del Món de Superenduro.

Tot que en aquesta edició només van poder-se disputar 3 de les 5 jornades, el balanç ha estat bo en termes generals. En aquest sentit, tant l’FMA (Federació Motociclista d’Andorra) com l’Automòbil Club d’Andorra van valorar molt positivament la inclusió dels Ice Gladiators en el marc de les Crèdit Andorrà GSeries, doncs tot en conjunt ha aportat més valors i espectacle al certamen.