CUPRA PRESENTARÀ EL TAVASCAN A L’INTERNACIONAL MOTOR SHOW GERMANY

A mitjans d’aquest més de setembre CUPRA donarà oficialment el primer gran pas en ferm envers l’electrificació pura. 

Posada de llarg a Frankfurt

Concretament serà entre el 12 i el 22 de setembre quan en el marc del prestigiós Saló Internacional de l’Automòbil de Frankfurt (International Motor Show Germany) la marca presentarà el CUPRA Tavascan.

Aquest cop, la marca esportiva filial de SEAT ha optat pel nom d’un bonic poble del Pallars, en ple Pirineu.

1è elèctric pur de CUPRA

Serà el primer vehicle 100% elèctric de la marca. I és que el Tavascan és la resposta de la marca a la demanda creixent de models 100% elèctrics, especialment dels SUV de tall cupè.

Encara conceptual, el futur Tavascan proposa les mides d’un crossover familiar de quatre portes, la volumetria d’un SUV i la bellesa d’un coupé esportiu.

300 CV i prop de 500 km

Basat en la plataforma MEB del Grup Volkswagen, aquest futur SUV elèctric comptarà amb dos motors elèctrics. Estaran alimentats per bateries de ions de liti de 77 kWh de capacitat, amb una autonomia d’entre 450 i 500 km.

Amb tracció a les quatre rodes, el Tavascan superarà els 300 CV de potència i accelerarà de 0 a 100 en poc més de 6 segons.

15 o 20 mesos no són res

Finalment dir-vos que la seva arribada al mercat estarà prevista entre finals de 2021 o principis de 2022.

Certament queda encara una mica lluny, però gràcies en això les seves prestacions així com determinades tecnologies que avui dia tot just s’están provant podrien acabar integrades. De moment la cosa pinta excel·lent!

El que sí està clar és que serà un SUV bonic, 100 elèctric i que es dirà Tavascan.

 

Fotos: Seat Media Center