Demà arriba la CARBAGE RUN 2018 al Circuit Andorra Pas de la Casa

Després d’una primera experiència que van valorar  molt positivament, la CARBAGE RUN torna demà i demà passat a les instal·lacions del Circuit Andorra – Pas de la Casa. (dies 1 i 2 d’agost)

Uns 2000 participants

Serán 700 els vehicles que passaran pel traçat del Port d’Envalira a partir de les 13 hores de demà dimecres (dia 1) moment a partir del qual començaran a arribar els primers 350 vehicles provinents de Dinamarca. Més tard arribaran 350 restants que faran el mateix, però vinguts des d’Alemanya.

En total la previsió es que passin 2000 participants pel traçat andorrà.

Les característiques de tots ells fan referència bàsicament al seu cost, que no pot superar els 500 euros, però també a la seva decoració.

Estrafolaris però originals

Esmentar que en anteriors ocasions les opinions sobre els cotxes han estat molt variades, abarcant un ventall molt ampli. Hi ha des de molt originals a d’altres de molt estrafolaris.

Entre les activitats previstes, que per cert estaran obertes al pùblic, hi ha les que es duran a terme en el Kàrting Gené, pit bike amb Ruben Xaus o amb els simuladors de pilotage. Tomb hi haurà d’altres més lúdiques com és el cas de la barbacoa, el concert musical o el brau mecànic.

Tot previst

El Circuit Andorra – Pas de la Casa comptarà amb el suport habitual de l’Automòbil Club d’Andorra, del Comú d’Encamp, del Kàrting Gené, de Gasopas i del Refugi Fra Miquel.

Per exemple, Gasopas, oferirà un kit d’assistència a tots els participants que passin per les seves instal·lacions del Pas de la Casa.

Per la seva banda Refugi Fra Miquel tindrà la complicada tasca d’alimentar  les 1000 persones que s’esperen al Circuit Andorra-Pas de la Casa.

És evident que tots els aficcionats al món de l’automòbil que vulguin viure una experiència diferent, tenen l’oportunitat de viure-la aquests dos dies en el bonic marc del Circuit Andorra – Pas de la Casa amb la CARBAGE RUN 2018.