,

DESPRÉS DEL TRIAL DE PAL, ORIOL PI REDUEIX DISTÀNCIES EN LA GENERAL

Oriol Pi (categoria vermells) s’ha imposat aquest cap de setmana en el Trial de Pal, prova vàlida pel Campionat d’Andorra de Trial. Amb un total 88 punts a la provisional, aquesta victòria situa al pilot en la segona posició de la general, a quatre punt de Jordi Lestang ,que lidera el campionat amb 92. Lestang ha acabat avui en segon lloc. La tercera posició ha estat per a Pere Aché.

Pel que fa a la resta de categories, Quim Arimany s’ha endut la victòria en la categoria de Blaus, distanciant-se en la general per un sol punt de Jan Gabriel. Kikou ha guanyat en Verds, mentre que el líder de la general d’aquesta categoria, Ferran Gras, ha acabat a Pal en el 3r lloc. Robert Navarro s’ha endut la victòria en Grocs Màsters. Amb 87 punts, Navarro segueix liderant la provisional. En Grocs U18, ha estat el també líder de la provisional, el pilot Edgar Garcia, qui ha tornat a endur-se la victòria a Pal.

Aquest dissabte (dia 1 d’agost), com de fet hem viscut els darrers set dies, les altes temperatures han estat el gran enemic a superar. Malgrat això, gràcies a l’excel·lent organització, tot s’ha desenvolupat sense cap contratemps remarcable. En total han participat un total de 32 pilots.

Després de la prova de Pal el campionat s’aturarà fins l’arribada de la prova doble que tindrà lloc a Bixessarri i als Cortals d’Encamp passat l’estiu.

Altres entrades dels nostres esportives en proves d’àmbit nacional, aquí

Info original / fotos: FMA