, ,

Doble victòria per a Tony Cachafeiro en l’inici del català de kàrting

El pilot de kàrting Tony Cachafeiro, és des d’ahir diumenge el primer líder general del campionat regional català de kàrting.  L’andorrà liderà el certamen després de fer-se amb les dues primeres victòries del campionat, aquest cap de setmana al circuit de Motorland Aragó.

22 posicions en 16 voltes

Vestint els colors de l’equip NM Motorsport de Nerea Martí, Cachafeiro va haver de remuntar  22 posicions en 16 voltes entre les dues carreres del dia. Aquesta escalada de posicions, molt complicada, en el seu cas tampoc ens sorprèn tant, donada la seva habilitat a l’hora d’escalar llocs des de posicions molt retrassades.

Després de coronar-se l’any passat com a campió regional de Múrcia en la seva primera temporada completa, el pilot ja ha guanyat dues de les sis carreres que tindrà en total el campionat català 2023.

Destacar que d’aquest campionat han sorgit pilots com Àlex Palou, Mari Boya, Pepe Martí, Miguel Molina, Dani Juncadella o Alex Riberas.

Les dues carreres d’aquest cap de setmana també han computat per al prestigiós campionat valencià.

En 2 dies, les IAME

Sense temps per descansar, aquest proper dimecres el jove pilot tornarà a canviar d’equip, en aquest cas tornarà a posar-se a les ordres dels de Fusion Motorsport, en el què serà el seu debut a les IAME Euro-Sèries, una competició internacional de gran prestigi mundial.

La cita tindrà lloc al circuit de Zuera, Saragossa.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor amb participació andorrana, feu clic en aquest enllaç directe. Si ho preferiu, també podeu accedir-hi des del menú superior del blog.