,

DOBLE PODI DE RAUL FERRÉ EN EL FRANCÈS DE MUNTANYA

Al volant del seu Speed car Raul Ferré ha protagonitzat una excel·lent actuació en la Course de Côte Bagnols-Sabran, darrera prova del Campionat de França de Muntanya de Primera Divisió.

L’andorrà ha pujat en dues ocasions al podi de la categoria CM en un escenari desconegut en el què s’ha enfrontat als millors pilots francesos.

2n i 3r llocs

En el primer meeting ha acabat en 2a posició, mentre que en el què tancava el cap de setmana de competició ha fet 3r.

Cal destacar que la climatologia ha tingut una influència important en el desenvolupament de la prova. Tant ha estat així que fins i tot s’ha hagut d’anular l’última pujada del segon meeting a causa del fort diluvi que estava caient en aquells moments.

Eufòria després de la 1a jornada

Tal com és habitual en ell, el pilot de l’ACA Esport va fer un primer meeting molt agressiu sortint a per totes.

El pilot va millorar el seu crono en cadascuna de les tres pujades disputades (la  d’entrenaments i les dues de carrera).

Amb un temps d’1’37’’112 va acabar el dia en una excel·lent segona posició en la categoria CM, només superat per l’experimentat pilot francès Yves Tholy (1’34”246).

Per a Ferré aquesta segona plaça va ser com un ‘triomf’. I és que els desavantatges naturals que tenia respecte als contrincants eren molts.

”Tholy completava la seva 8a participació en la pujada i a més porta el canvi en el volant del seu SpeedCar. Per tot, estic molt content”

Promesa complerta

En la jornada final a Bagnols-Sabran Raul ho va continuar intentant. En l’única pujada disputada va rebaixar de nou el seu crono (1’35’292) i va acabar a 1,5 segons (1’33”650) de Tholy. En aquesta ocasió també el va superar, per només 8 dècimes, Jérôme Jacquot (SpeedCar), un altre gran especialista del campionat francès.

Una vegada finalitzat el seu primer doble meeting en aquesta pujada de primera divisió, Ferré no dubtava en afirmar que sense cap dubte aquesta era una lliga de 1a

“Aquestes pujades m’han fet córrer molt. Mai havia competit contra pilots tan ràpids. Malgrat tot crec que m’he adaptat molt bé. Tots els rivals m’han felicitat”

En marxar, en Raul va deixar la localitat francesa amb alguna incògnita:

“Estic molt content del que hem fet aquest cap de setmana a Bagnols. Em queda el dubte de què hagués passat en la pujada que no hem pogut fer. Estava convençut que hagués pogut rebaixar el meu crono”

De cara al que queda de temporada el pilot de l’ACA Esport no té l’agenda clara:

“El Campionat francès finalitzava aquesta setmana. Tinc molt clar que hi tornaré, el nivell és molt superior al que coneixia fins ara, però hauré d’esperar a la propera temporada. Si hi ha la possibilitat de disputar alguna altra pujada, valorarem la possibilitat d’anar-hi”

Més articles dels nostres esportistes del món del motor a nivell internacional, aquí

Info original/fotos: Fotoesport