EL DARRER DIA D’HOMENATGE ALS SANITARIS, REP LA VISITA DE LA PENYA L’ESQUIROL

La Penya Motorista l’Esquirol homenatja als sanitaris.

Ahir, 17 de maig, va ser el darrer dia d’homenatge en format d’aplaudiments que la ciutadania andorrana ha estat donant tot aquest temps al col·lectiu de sanitaris, per agrair-los l’esforç que estan fent des que va sorgir l’epidemia.

Aquesta mostra d’agraiment solidari s’ha dut a terme en molts països, però en pocs ha durat tant com a Andorra.

Amb el suport de la Federació Motociclista d’Andorra, el col·lectiu de la Penya Motorista l’Esquirol val voler sumar-se en aquest darrer dia d’aplaudiments i  aportar el seu granet de sorra de la millor forma. En aquest sentit, una setantena de socis van acostar-se amb les seves motos fins a la sortida d’urgències de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell.

Un cop a lloc, a més de sumar-se en aquesta darrera tanda d’aplaudiments, el col·lectiu de motards van fer l’entrega d’un parell de regals. Per un costat van regalar un ram de flors a una de les infermeres, membre de la penya motorista. Per l’altre van entregar una armilla del club al Ministre de Salut, el Sr. Benazet, qui, -sigui dit de pas- va voler participar-hi com un motorista més. I és que tot i que en l’actualitat Benazet ja no en forma part, sí que ho ha fet durant molts anys.

L’acte va tenir lloc als voltants de les 19 hores, una hora abans de l’habitual. El motiu d’aquest avançament està en el fet que a les 20h el col·lectiu sanitari està en ple canvi de torn, de manera que no podrien sortir de l’hospital.

Un cop entregats els obsequis i després d’aquest darrer sonor i llarg aplaudiment compartit entre motoristes i sanitaris, la comitiva va deixar les instal·lacions hospitalàries.

Més reportatges d’actualitat del motor, aquí.