El Fiat Nou 500 guanya el “City Car 2022” en els GQ Awards

Fiat Nou 500.- La revista de lifestyle masculina GQ ha premiat el disseny i les prestacions del Fiat Nou 500, nomenant-lo “City Car 2022”. Amb aquest guardó, l’icònic model de la marca italiana ja porta guanyats 25 trofeus internacionals.

El Nou 500 va estat nomenat “City Car of the Year”, gràcies a les seves excel·lents prestacions, a la seva sostenibilitat i com no, pel seu disseny únic i atemporal.

El primer elèctric guardonat

En la que era la 14a edició, el concurs va posar especial èmfasi en els vehicles elèctrics. En aquest sentit el Nou 500 és el primer vehicle de naturalesa elèctrica que ha guanyat aquest guardó.

El jurat va quedar fascinat per aquesta icona dels de FIAT, símbol de la creativitat i del talent italià. Es altres arguments que van fer decantar el jurat al seu favor van ser el seu estil atemporal i l’innovador sistema de propulsió que garanteix que el Nou 500 sigui tan sostenible com eficient.

Un model llegendari

A tots aquests aspectes tan propis del segle XXI, hem d’afegir-hi els més de 60 anys d’història del model. I és que des de 1957, aquest símbol de la mobilitat nascuda a Itàlia, juntament amb les Vespa i les Lambretta, tots plegats icones indiscutibles “made in Italy” en temps de la Dolce Vita, ha continuat acompanyant-nos amb la seva particular personalitat fins avui dia. El Nou 500 ha sabut absorvir i adaptar-se a tots els canvis socials i culturals viscuts al vell continent al llarg de tots aquests anys, fent-ho amb aquesta personalitat tan característica que desprèn.

Avui, enfront del repte obligat de redirigir la indústria cap a una mobilitat cada vegada més ecològica, el Nou 500 torna novament a respondre impecablement. I és que l’utilitari s’ha sumat en aquest repte de manera perfecta, estilosa i alhora assequible.

25 premis acumulats

El premi guanyat en els GQ Car Awards és ja el vint-i-cinquè reconeixement internacional que ha rebut. Catorze d’aquests premis corresponen al Regne Unit, inclòs el títol “Car of the Year and Best Small Electric Car 2020” atorgat per Driving Electric. Altres premis, també al Regne Unit, són el “Best City Car 2021” d’Auto Express, i el més recent, el “Best Small Electric Car for the City and Best Convertible for Value 2022” atorgat per What Car?

A més d’aquests prestigiosos guardons, el Nou 500 també ha rebut el premi al “Best Design 2020” de la revista alemanya Auto Motor und Sport i el “Best Design Concept” en els destacats premis internacionals Red Dot Design Awards.

Que? Us sumeu a la llarga llista d’usuaris que afronten la mobilitat urbana en un dels models més `fashion´ i més sostenibles del mercat. Per falta premis segur que no serà!

———

Si voleu accedir a d’altres novetats elèctriques o híbrides, podeu fer-ho des de la secció “Green Cars” del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

 

Foto: Stellantis