, ,

El Jaguar I-PACE integra al sistema Pivi Pro els serveis d’Alexa


El Jaguar I-PACE, la versió 100% elèctrica d’un dels models de més éxit de la marca del felí, ofereix ara la tecnologia d’interacció multimèdia basada en Alexa. Al fer-ho permet que la majoria de tasques relacionades estiguin més centrades en el conductor. D’aquesta forma l’allibera de la necessitat de manipular gairebe res a l’hora d’executar moltes funcions que fins ara es feien manualment.

El primer Jaguar amb Alexa 

És així que el SUV d’altes prestacions britànic es converteix en el primer model de la marca que incorpora el control per veu d’Alexa d’Amazon. Aquesta integració permet que hi hagi una interacció molt més important entre el conductor i el vehicle.

Destacar que a partir d’ara, tots els Jaguar que surtin i disposin del sistema Pivi Pro també integraran el nou servei d’Alexa

Control de quasi tot

Com la majoria ja sabreu, a nivell domèstic Alexa pot encarregar-se de moltes coses. Pot encendre o apagar el televisor, fer anar els llums, les persianes o la calefacció, trucar, posar música, o consultar diferents tipus d’informacions a la xarxa. En el cas del Jaguar I-PACE, Alexa controlarà totes les funcions del sistema d’infoentreteniment Pivi Pro. Entre aquestes hi ha la navegació, la reproducció de contingut multimèdia, les trucades telefòniques i la metereologia. També s’ocupa de consultar el calendari de tasques i l’agenda, cercar tota mena d’informacions que hi hagi a Internet, així com de la interacció  des de tots els dispositius intel·ligents compatibles que estiguin connectats al sistema.

Actualització directa

Val a dir que tots els propietaris d’un Jaguar I-PACE equipat amb el sistema Pivi Pro rebran directament l’opció d’instal·lar-se Alexa per mitjà d’una actualització. La notificació els arribarà directament via missatge a la pantalla tàctil del vehicle.

Cars Pyrénées

Si mai teniu qualsevol dubte, adreceu-vos a l’equip comercial de Cars Pyrénées. Allá us resoldran tots els problemes que pogueu tenir.

Recordeu que Cars Pyrénées es troba a les instal·lacions centrals de la divisió d’automoció de Pyrénées Andorra.

Prat de la Tresa s/n. Tel +376 880 780

———

Si voleu accedir a d’altres novetats elèctriques o híbrides, podeu fer-ho des de la secció “Green Cars” del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

Fotos: Jaguar