,

El Nissan Qashqai ja roda per Andorra

Les primeres unitats de la 3a. generació del Nissan Qashqai han començat a arribar concessionaris. De fet, Garatge Nogreda ha entregat alguna al llarg d’aquest passat mes d’agost. Així doncs, entre setembre i desembre s’espera que vagin arribant la majoria de les unitats que hi ha encomanades, que no són poques!

3a. generació

Aquesta nova generació d’un dels SUV més venuts a nivell mundial, arriba amb molt més que alguns canvis estètics, és l’entrega més tecnològica i digital del supervendes japonés.

És la primera vegada que el crossover de Nissan prescindeix de les mecàniques dièsel, per incloure versions elèctriques i electrificades.

Quadre digital i dues pantalles

Aquesta nova entrega. -la tercera-  compta amb un quadre d’instruments totalment digital, gràcies a una pantalla de 12,3 polzades personalitzable des de la qual es controla la majoria de funcions.

El renovat crossover inclou el Head-up display, el sistema de transmissió de la informació al parabrises del cotxe, de tal forma que el conductor pot visualitzar les dades més rellevants del cotxe sense perdre de vista la carretera.

El quadre de comandaments central i la consola estan presidides per una altra gran pantalla tàctil de 9 polzades. En aquesta pantalla s’han mantingut els botons físics del sistema d’aire condicionat i de la calefacció.

Gràcies a l’opció de comandament per veu, moltes accions es poden controlar per mitjà d’instruccions vocals.

Absolutament connectat

El sistema interactiu del nou Qashqai permet la connectivitat amb Android Auto i amb Apple Car Play. A part de la connexió via Bluetooth, el Qashqai inclou un sistema de recàrrega de mòbils sense fils, wifi per connectar fins a set dispositius i diferents entrades USB. A més, l’aplicació Nissan Connect del telèfon intel·ligent permet fer coses en temps real, com ara programar el climatitzador, obrir i tancar el cotxe o simplement fer un control del seu estat general, tot plegat, a distància.

Els múltiples perfils d’usuari i les respectives configuracions de memòria permeten que les preferències de navegació, música i de sistema s’adaptin a cada conductor.

Detalls interiors

La reproducció d’àudio d’alta fidelitat ve de la mà d’un sistema de so Bose Premium amb 10 altaveus, més la caixa de baixos Acoustimass®, també de Bose.

Altres novetats destacades les trobem en el nou pom del canvi automàtic -enguany més petit i elegant-  i també en el selector de modes de conducció.

Per a les versions de tracció integral s’ha dissenyat un selector de tipus de conducció amb un anell cromat. Presenta un acabat en negre piano i ofereix al conductor un accés molt fàcil a les diferents opcions de conducció.

Els nous materials dels seients, com el cuir, la nappa i els brodats fets a mà, creen un habitacle extremadament acollidor i elegant. Per reforçar aquest toc de luxe s’han afegit funcions de massatge en el seients davanters, això sí, només en les versions de gamma alta.

La nova il·luminació ambiental genera un ambient molt reconfortant en tota la cabina.

També s’ha dedicat molta atenció a la qualitat ergonòmica i estètica dels pocs interruptors i botons.

TomTom 3D Maps & Live Traffic

Si no es fa servir la navegació del telèfon, el conductor també pot accedir al TomTom 3D Maps & Live Traffic amb funcions avançades de navegació,  actualitzacions de mapes sense fils, trànsit en temps real, Google Street View, o les ubicacions dels radars de trànsit.

Sistema Nissan Connect

El nou Qashqai incorpora la funció de seguiment de vehicle robat. Aquest servei ofereix un contacte permanent amb la policia i amb els serveis al client de tercers, així com la notificació automàtica de robatori per mitjà de l’aplicació Nissan Connect.

Més espaiós

El nou Qashqai és més generós en termes d’espai, sobretot pel que fa al dels ocupants del darrere. Això és així gràcies a l’eixamplament considerable de la batalla i de la distància entre eixos, un fet que ha permès guanyar volum tant en les places posteriors com al portaequipatges. En aquest sentit, el maleter, que també disposa d’un doble fons, creix fins els 504 litres de capacitat natural.

Excel·lent visibilitat

La nova generació del crossover japonés segueix oferint una molt bona sensació de domini de l’entorn gràcies a l’excel·lent visibilitat davantera, lateral i posterior. Les millores introduïdes inclouen des d’un angle d’obertura del parabrisa més ampli, a l’ancoratge dels retrovisors en els laterals de la porta (fins ara estaven en el pilar A).

Entrant en l’electrificació

El nou Qashqai també entra de ple en l’estratègia de la marca envers l’electrificació. Ofereix als clients dues solucions de motorització: per un costat hi ha un motor de gasolina d’1,3 litres amb tecnologia híbrida. Per l’altre hi ha l’innovador motor «e-Power», un propulsor elèctric amb una acceleració potent, lineal, instantània i amb molt bons registres en termes d’autonomia.

Actualment el motor de gasolina d’1,3 litres està disponible amb dues potències: 140 CV i canvi manual, i 158 CV ambdues amb el canvi auto-seqüencial. Les dues  versions combinen una molt bona resposta, amb un consum i unes emissions molt baixes.

Aquest motor s’ha millorat per incloure un sistema híbrid de 12V que incorpora una bateria de liti i un generador per poder emmagatzemar l’energia resultant de les frenades. Aquesta tecnologia permet que els sistemes del motor funcionin amb l’energia recuperada, augmentant així la durada de la funció Start/Stop i reduint les emissions totals de CO2.

e-Power

Amb l’innovador sistema de propulsió e-Power arriba una innovació basada en el fet que el motor elèctric és el que impulsa les rodes. El sistema està format per una bateria d’alt rendiment, un motor de gasolina, un generador elèctric, un inversor i un motor elèctric. I és que si en els sistemes híbrids convencionals les rodes s’impulsen mitjançant un motor elèctric i un motor de combustió interna, amb l’e-Power el motor de gasolina no està connectat a les rodes, simplement carrega la bateria. Tota una innovació!


Des de 24 mil euros

Respecte del preus, la gamma arrenca, claus en mà, des dels 24.500 euros de l’acabat Visia, fins a 37.500 euros del Tekna Plus Auto.

Garatge Nogreda

Completeu aquesta informació dirigint-vos al departament comercial de Nissan Andorra de Garatge Nogreda. Els trobareu a la Baixada del Molí, 18-20. Tel: +376 805507.

———

Si voleu conèixer altres novetats, accediu a la secció des del menú superior, o feu clic en aquest enllaç directe.