, ,

EL TROPHÉE ANDROS SERÀ 100% ELÈCTRIC

El Trophée Andros, amb la Max Mammers Organisation al capdavant, volen aportar el seu granet de sorra envers el canvi global que s’està fent per substituir els motors propulsats amb combustibles fòssils pels basats en noves tecnologies, com ara els motors elèctrics, de manera que des d’ara el format de la competició serà 100% elèctric.

e-Trophée Andros

Així doncs, el ja rebatejat com a e-Trophée Andros farà la seva tradicional visita al Principat d’Andorra  – la 26a ja- els dies 20 i 21 de desembre. Ambdues jornades arrencaran a partir de les 15.30 hores.

Després d’una edició 2018 en la qual vehicles tèrmics i elèctrics van compartir graella, la Max Mammers Organisation (2MO) amb el suport dels pilots i equips, s’han decidit a fer el pas definitiu per fer de l’Andros, un certamen 100% elèctric.

Categories i calendari sense variacions.

Les categories seran les de sempre: Elite Pro, Elite i el Trophée ENEDIS, reservat per a pilots convidats.

La 31a edició del Trophée Andros es disputarà en els circuits habituals de les últimes temporades.

El Circuit Andorra (20/21 desembre) serà -com cada any- la segona cita d’aquest conegut campionat, que va arrencar fa 15 dies a ValThorens. Destacar que la cita andorrana és l’única que es disputa fora de França.


Durant el mes de gener del 2020 la competició es traslladarà als següents emplaçaments: Isola 2000 (dies 10 i 11), Serre Chevalier (dies 18 i 19) i Lans en Vercors (dies 24 i 25). Finalment aquest primer e-Trophée Andros acabarà a Super Besse, el dissabte 1 de febrer.

Horaris de tarda – nit

Com hem apuntat anteriorment, a les 15.30 sortiran els primers vehicles a pista, en cadascún dels dos dies de competició (divendres 20 i dissabte 21).
Les finals de divendres estan previstes a partir de les 20.45 hores, mentre que les del dissabte s’iniciaran a partir de les 19.50 hores.

Aurelien Panis, líder en la categoria Elite Pro.

Aurelien Panis, el pilot francès de l’equip Sainteloc Racing, arribarà com a líder al Circuit Andorra després d’aconseguir el primer triomf i un doble podi a ValThorens. Així doncs, Panis tornarà a ser l’enemic a batre pels pilots Yann Ehrlacher i Jean B. Dubourg,  aquest últim campió de la darrra edició 2018/19.

Destacar que Raül Ferré, pilot que compta amb el suport del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra, estarà en la graella de la categoria Trophée ENEDIS, com a pilot convidat.

Motards de l’AMV Cup també repetiran

Els pilots de Husqvarna, Sylvain Dabert (7 vegades guanyador de l’AMV Cup), Maxime Emery (campió en l’última edició) i Vivien Gonnet (últim vencedor a Andorra), arribaran al Circuit Andorra com a principals favorits.

Aquests tres pilots ja van dominar el meeting inicial del campionat disputat a Val Thorens. Dabert va ser el vencedor de totes les mànegues disputades.

Entrada gratuïta pels socis de l’ACA

Com és habitual, no es podrà accedir al paddock de l’Andros sense la corresponent entrada. Les entrades es poden adquirir anticipadament per 20 euros fins dijous dia 19, (inclòs) al mateix circuit o també en les instal·lacions de GASOPAS. A partir del divendres (dia 20) es podran adquirir en el mateix recinte per 25 euros.

I això és tot. Ara a esperar que arribi el cap de setmana per gaudir d’aquesta primera edició del e-Trophée Andros. Recordeu que diumenge també tindrà lloc l’Andorra Winter Rally!

Per seguir la resta de notícies esportives dels nostres corredors, feu clic en aquest enllaç

Info/fotos: ACA