,

ELS 500 KM D’ALCANYÍS SERÀ LA DARRERA CURSA 2019 PER A VINYES-MERCADER

Alcanyís serà la darrera cursa 2019 de Vinyes-Font

El 500 km d’Alcanyís, prova que tindrà lloc aquest darrer cap de setmana de novembre serà l’última prova en la que prendrà part la parella aquest any. Això sí, la disputarán al volant del Porsche GT3 preparat per Baporo Motorsport.

El traçat FIM (5,077 km) de les instal·lacions de Motorland, serà l’escenari d’aquesta prova que tancarà, com és habitual, el calendari espanyol de resistència.

1a vegada amb el GT3

Joan Vinyes i Jaume Font la disputaran per primera vegada al volant del Porsche GT3.

Com queda dit, la parella de pilots s’alternaran els comandaments del Porsche GT3. Conèixen molt bé la pista aragonesa, Ja que han competit en ella en diverses ocasions, però sempre ho han fet al volant de mecàniques d’inferiors prestacions a les del Porsche.

Davant d’aquesta nova experiència, Vinyes es mostra molt motivat i, sobretot, amb moltes ganes de competir amb el GT3.

Segons el pilot aquesta “és una oportunitat molt interessant per poder rodar amb el Porsche ‘en modo test’. No tenim cap pressió per estar entre els millors. Ens agradaria guanyar, això és evident, però si les coses no surten del tot, podem aprofitar la carrera per a fer algunes proves que ens puguin ser útils de cara al futur”


Inscripcions sense tancar

En aquests moments la llista d’inscrits no està tancada, per tant, els rivals que els puguin complicar els llocs d’honor encara els desconeixen:

“Tinc alguna informació respecte de la quantitat d’equips que s’han inscrit en la prova. Sembla que no és massa nombrosa. Fins al final no ho sabrem del cert.  De tota manera el nostre objectiu és gaudir de la competició amb el Porsche. Veurem com es desenvolupa la carrera i a partir de l’evolució de la mateixa intentarem aprofitar les ocasions que es presentin per  fer una bona classificació”

Calendari previst

Tota l’activitat competitiva prèvia a la carrera es farà durant la jornada del dissabte. Divendres només es faran les verificacions administratives i tècniques i a continuació es farà el breafing.

El dissabte (dia 30) arrencarà  a les 0.05 hores amb la disputa dels entrenaments lliures. A continuació, a les 11.00  arribaran els entrenaments a oficials, mentre que l’inici de la carrera tindrà lloc a les  12.50.

Per a més notícies d’esport internacional dels nostres esportistes, feu clic aquí

 

Info / fotos: Fotoesport