,

Els nous Kymco DT X360 arriben a temps per gaudir-ne aquest estiu

Després d’una llarga espera, finalment han arribat a Toyota Motors, concessionari oficial Kymco per a Andorra, els nous Kymco DT X360, l’última novetat de Kymco pel que fa a escúters. Diem nous en plural perquè el DT X360 està disponible tant amb 350, com en 125 CC.

Més enllà del fet que el Kymco DT X360 sigui apte per a usuaris del carnet A2, el detall que més destaca d’aquest nou model és el seu peculiar disseny, atès que presenta un disseny amb clares notes aventureres, sobretot pels pneumàtics que calça, un detall que realment resulta molt cridaner.

Urbanita amb caire aventurer

I és que encara que la seva natura no deixa de ser urbana, les rodes amb aquest dibuix mixt o el parafang davanter acabat en pic, piquen l’ullet al segment de les trail.

Més enllà d’aquesta estètica tan peculiar, que fins avui només hem vist en l’Honda X-ADV, els dissenyadors i enginyers de la nova DT X360 han volgut que sentat als comandaments també es pugui percebre aquesta sensació “trailera”.

Posició alta i dominant

Per aconseguir traslladar aquest esperit aventurer al pilot, el nou Kymco DT X360 incorpora un manillar més ample del que és habitual en un escúter. Amb això, la posició del pilot és molt més alta del normal en una moto urbana d’aquestes característiques. Gràcies en això, la posició al conduir-lo és més alta, tal i com succeeix amb les motos trail.

La pantalla frontal acaba de reforçar aquesta sensació, a més oferir un camp de visió molt més ampli i dominant de l’entorn.

El nou DT X360 compta amb un frontal dotat d’un doble far en el qual hi ha incorporades les tires d’il·luminació diürna i els intermitents, que estan incrustats en els laterals de la carrosseria.

La il·luminació de tot el sistema és de tipus LED.

Els llums posteriors presenten un disseny molt modern, la qual cosa queda impecable amb la resta de l’atrevit i modern disseny de l’escúter.

Ben dotada de tecnologies

Quant a atributs tecnològics, destacar la clau intel·ligent per proximitat o la instrumentació digital des de la qual es visualitza tota la informació de la moto, de forma clara i molt moderna.

Com a bona Kymco, la DT X360 inclou el sistema Noodoe, que mitjançant una app permet interconnectar l’escúter amb el nostre mòbil, incloent, a més de molts gadgets o l’accés a la comunitat Kymco, fins i tot accés a un GPS.

Respecte de la capacitat de càrrega, destacar que és bastant generosa. Sota el seient hi ha un buit en el qual es poden guardar dos cascos sense haver de fer meravelles. En el panell frontal, just davant dels genolls, també hi ha dues guanteres en les què també podrem connectar el nostre mòbil mitjançant una connexió de tipus USB.

Entre 29 i 13 CV

A nivell mecànic, el nou DT X360 munta un motor monocilíndric de quatre temps amb refrigeració líquida. Amb 321 CC, dóna una potència de 29 CV. Per part seva, la DT X360 125 CC assoleix els 13 CV

De sèrie, els coreans han incorporat un sistema de control de tracció per evitar que la roda posterior perdi adherència en superfícies amb poca adherència.

Respecte de les rodes, el Kymco DT X360 compta amb 14″ al davant i 13″ al darrere. Pel que fa a suspensions, l’escúter incorpora una forquilla convencional al davant i dos amortidors al darrere.

A més dels frens de disc, cal destacar que també s’inclou un sistema ABS de doble canal.

Toyota Motors

Ja per finalitzar, dir-vos que a nivell de preus, des de Toyota Motors ens han informat que el model de 350 CC surt per 5140 euros, mentre que el 125 es queda en 4360.

Totes dues cilindrades ja estan disponibles i per a lliurament immediat a Toyota Motors. El  350 CC ha arribat en el clor taronja, el que veieu en les fotos d’aquest reportatge, mentre que el DT X360 125 està disponible en verd.

Informeu-vos-en a Toyota Motors, Av. Fiter i Rossell, 4, d’Escaldes-Engordany. Tel. +376 814 481

———

Per a més novetats, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció corresponent des del menú superior del blog.