,

MARGOT LLOBERA PARTICIPARÀ EN EL CAMPIONAT DEL MÓN DE BAJAS

La pilot Margot Llobera participarà entre el 18 i el 21 de febrer en la Dubai International Baja, en el que serà la seva estrena en el Campionat del Món de Bajas.

500 km de navegació en dunes

La carrera es desenvoluparà del 18 al 21 de febrer pels voltants de la ciutat emirat de Dubai, i comptarà amb dues etapes marcades per la sorra amb 500 quilòmetres de navegació en les dunes de Dubai.

Així doncs la temporada comença amb força per a la pilot andorrana, doncs fa un salt endavant molt important en la seva carrera esportiva. I és que llançar-se al Campionat del Món de Bajas no és cosa de broma.

Després d’una excel·lent evolució en diferents carreres per tot el món, enguany l’objectiu és competir al més alt nivell en el mundial de Bajas. Sens dubte una aposta molt forta per a la jove pilot.

A hores d’ara Llobera ja està de camí cap a Dubai.

Acumular quilòmetres d’experiència

Amb un calendari encara incert a causa de la Covid-19, la seva intenció és participar en el major nombre de proves possible i mesurar-se de tú a tú amb els millors del món i continuar millorant en aquesta disciplina.

La Dubai International Baja se celebrarà sota el paraigua de la FIM. Constarà de dues etapes que tindran l’epicentre en el Innovation Center de la ciutat-emirat.

Després de la verificacions administratives i tècniques que hi haurà demà dijous (dia 18), l’acció arrencarà el divendres amb la primera etapa de 212 km, dels quals 192 seran d’una especial. Dissabte dia 20  la competició continuarà amb 214 km més d’etapa i 194 d’especial, una etapa especialment plena de dunes i sorra.

Als comandaments d‘una KTM 450 Rally

Pel que fa a la moto, Margot participarà amb una KTM 450 Rally de l’equip del carismàtic Mohammed Al Balooshi, la qual cosa li aportarà uns valuosíssims quilòmetres d’experiència afegida als comandaments d’aquesta muntura.

Per accedir a més notícies de pilots andorrans a nivell internacional, feu clic aquí