,

Cardelús acaba en una excelente 2ª posición en el Moto2 de Portimao

Xavi Cardelús ha protagonitzat una molt bona actuació a les dues curses del Moto2 European Championship disputades avui al circuit de Portimao. I és que el pilot ha aconseguit la segona posició a la segona de les proves. En la primera cursa del día l’andorrà ha signat també una molt bona quarta posició. Aquest dos grans resultats confirmen la trajectòria ascendent del pilot i el seu equipo. 

4t. i 2n. respectivament

En la segona carrera Cardelús, que sortia des de la segona filera de la graella, ha mantingut un ritme molt constant en tot moment.

Després de recuperar alguns llocs en el transcurs de les primeres voltes, el pilot  s’ha situat en el tercer lloc quan quedaven poques voltes per el final. Finalment però, ha pogut fer-se amb la segona posició, creuant la meta a només dos segons del guanyador.

Com queda dit, en la primera de les dues curses Cardelús també ha tingut una actuació destacada. A més de la 4t. posició obtinguda, també ha marcat la segona volta ràpida de la cursa.

3r. de la provisional

Amb aquests dos resultats el pilot de Promoracing ha passat a sumar 76 punts en la provisional del Campionat, on ocupa la 3ª posició.

L’andorrà comentava així les dues curses disputades aquest diumenge al circuit portuguès:

Estic molt content perquè el 2n. i el 4t. lloc d’avui demostren que estem fent les coses bé i que a l’hora de parlar de favorits s’ha de comptar amb nosaltres”

“L’equip ha fet un gran treball i els resultats estan aquí, quelcom que demostra que estem en una línia ascendent, i més després de la mala sort que vam tenir en les primeres curses de la temporada. A Catalunya ja vam fer un important pas endavant i avui l’hem consolidat. Ara cal seguir treballant amb la mateixa intensitat i encert per mantenir-nos en aquests llocs”.

La propera prova del Moto2 European Championship es disputarà al circuit de Motorland el penúltim cap de setmana d’aquest mes de juliol.

Accediu a la resta de notícies esportives fent clic en aquest enllaç.