, ,

LA 1a HORNADA DE AUTOCARAVANAS LLEGA AL CONCESSIONARIO WE-CAMPER

No és que durant l’hivern no estiguin operatius, però entre una cosa i l’altre, la feina de preparació del nou concessionari oficial Mobilvetta i McLouis per Andorra i Lleida està implicant molta feina. De fet, encara estan enllestint quatre detalls.

750 M2

Per qüestions de logística i d’espai, el concessionari, tant per a la zona d’Andorra, com la de Lleida, -tenen la concessió oficial d’aquestes dues àrees geogràfiques- està ubicat al polígon de Montferrer de La Seu d’Urgell.

Sigui com sigui i com podeu imaginar, un concessionari d’autocaravanes necessita espai, molt d’espai. L’exposició, la zona on aniran els accessoris, el gran taller, l’espai per recepcionar o fer les pre-entregues… Estem parlant d’autocaravanes, es a dir, de vehicles d’un mínim de 6 metres de mitjana.

Per això està tot centralitzat en aquestes magnífiques instal·lacions.

Quasi a punt

La qüestió però, és que ja està tot quasi a punt ! De fet, mentre acaben d’acondicionar les instal·lacions, han anat arribant la majoria de models d’exposició d’ambdues marques, així com una mitja dotzena d’unitats venudes i per entregar.

Pel que fa a l’exposició, entre els diferents models de les dues marques, on hi haurà tant caputxines, perfilades com integrals, hi ha una unitat de la majestuosa i elegant marca italiana Mobilvetta, concretament la K-Yaht Tekno Design 85, l’acabat de més luxe del catàleg en format integral. De fet, aquest article li dediquem bàsicament en aquest model.

Un cop enllestit el concessionari, ja en farem la presentació amb tot luxe de detalls.

Mobilvetta K-Yath Tekno Design

La K-Yath Tekno Design 85 és una autocaravana per a quatre persones, tant viatjant com dormint. Pel qui no sou del ram, aclarar que en el món de l’autocaravaning hi ha dues mesures de capacitat, la de persones que poden viatjar i la de persones que poden dormir. Ambdues xifres no sempre coincideixen.

Aclarat això, seguim. La K-Yatch 85 Tekno Design és l’acabat més alt de gamma de Mobilvetta. És un model de tipus integral -tipus motor home- i entre les autocaravanes de menys de 7,5 metres i que no requereixen de cap carnet especial, és de les més luxoses, atractives i completés del mercat.

Iot de luxe amb rodes!

Revestida amb materials nobles de 1a, aquest apartament de luxe compta amb un àmplia cuina espectacular, un elegant saló-menjador i dos llits (4 pax): 1 de matrimoni al davant i dos de bessons convertibles en un de matrimoni “king size» a la suite independent del darrere, amb el lavabo, wc i una gran dutxa.

A nivell de càrrega, deixant els múltiples espais de la cabina apart, té un garatge posterior on es pot allotjar fins i tot un escúter. També hi ha un doble fons tècnic als baixos del xassis. Just per sota del terra calefactable.

Suite de luxe

L’habitació tipus suite pot aïllar-se de la part davantera, es a dir, del saló, la cuina i de l’altre llit doble. Així, els ocupants tenen una habitació amb bany complet completament separada del resta d’espais.

El segon llit de la part davantera, (just per sobre de la cabina de conducció), és un llit retràctil que baixa fins a situar-se per sobre dels seients del pilot i copilot.

Saló sempre operatiu

A diferència de la majoria de models, quan baixes el llit la zona del saló, aquest que queda igualment lliure, es a dir, no afecta i està disponible i de lliure ús.  Així, si encara hi ha gent dormint, els altres ocupants poden transitar per el saló, esmorzar o sortir a fora sense molestar.

Mestres ebanistes

Però configuracions al marge, el que realment impacta i caracteritza les Mobilvetta són els acabats. Fets per descendents de mestres ebanistes, i especialistes en embarcacions de luxe des de fa més d’un segle, els artesans que dissenyen i munten aquestes cases rodants, són el punt més important i diferencial a l’hora de comparar una Mobilvetta amb qualsevol altra autocaravana.

El catàleg però, més enllà de la K-Yath 85, és molt ampli. Podeu consultar-lo directament entrant a: https://mobilvetta.it/2018/kyacht/?lang=es

Acabarem dient-vos que podeu optar en aquest model, així com a la resta de models del catàleg, tant amb motors de 130, com de 150 i 180 Cavall. també hi ha en opción poder tenir tant un canvi manual (de sèrie) com un de seqüencial.

Lògicament, el catàleg d’accessoris és infinit! Així que tot i que la gamma K-Yatch ja inclou el principal de sèrie, sempre podreu afegir elements com tendalls, sistemes multimèdia, càmeres, sistemes de seguretat interiors i exteriors, mobiliari de jardí, extres de tota mena per a la llar…

Podeu posar-vos en contacte amb el departament comercial de We-Camper, trucant al +376 360 758 si sou d’Andorra, o al +34 606 888 200 (whatsap) si sou de la zona de Lleida.

També podeu enviar un correu a info@we-camper.com