,

GERARD DE LA CASA EL MILLOR EN TURISMES A CLAVIJO

Gerard de la Casa va ser el millor en Turismes a Clavijo, després d’acceptar la invitació que li van fer per participar en la XXXVI Subida a Clavijo (La Rioja).  Allà va disputar aquesta prova, vàlida per als Campionats de La Rioja i Navarra de Muntanya.

Invitat

Per a l’ocasió, De la Casa i els de Baporo Motorsport van decidir competir amb el Seat Còrdova WRC. La decisió no va comportar cap sorpresa. Gerard va ser el més ràpid entre els Turismes després de superar al local, Antonio Ortuño i al seu Mitsubishi Lancer Evo VI.

De la Casa a Clavijo

Gerard de la Casa

4 pujades

Els organitzadors van preparar 3km i escaig de la carretera LR-345, per disputar-hi les quatre pujades programades.

La primera era la d’entrenament, i les tres següents les vàlides per a la classificació final, però solament es va tenir en compte el millor crono de cada pilot.

Altres característiques de la pujada de La Unión eren els 407 metres de desnivell i la pendent del 6,35%.

En Gerard va haver d’esprémer les prestacions del seu Còrdova WRC per obtenir el triomf en Turismes.

De menys a més

El pilot de Baporo Motorsport va anar millorant els seus cronos en cadascuna de les pujades disputades. Malgrat tot, després de les dues primeres es veia superat per Antonio Ortuño per 8 dècimes. Ortuño va parar el crono en 1′ 44″376. Gerard de la Casa ho va fer en 1′ 45″170.

En l’última pujada del programa els dos pilots es van jugar el triomf. 

En aquesta ocasió De la Casa va baixar d’1’44”, sent l’únic turisme que ho va aconseguir. Així doncs, va adjudicar-se el triomf.

Acabant el 2018

Al pilot de Gedith Center solament li falta una prova per completar la seva atapeïda agenda. En concret, es tracta de la 8a Pujada DOGA Santa Maria de Villalba – Ullastrell, 3è Memorial Lluis Costa. 

Tindrà lloc el primer cap de setmana de desembre (dies 1 i 2).  Serà l’última prova del calendari del Campionat de Catalunya de l’especialitat.

 

Font: Fotoesport