,

PUJADA A GUÍA DE ISORA: DE LA CASA, INCONTESTABLE

Pujada Guía de Isora con Gerard de la Casa

Segon triomf

Gerard de la Casa (Subaru WRC-Baporo Motorsport), va saldar el seu desplaçament a les Illes Canàries, en concret a Tenerife, amb un triomf a la Categoria III (Turismes) en la 9a Pujada a Guia de Isora, quarta cita del Campionat d’Espanya de Muntanya (CEM).

Aquesta victòria, segona de la temporada, que a més puntuava amb un coeficient 1,2 per al certamen esmentat, confirma al pilot de Gedith Center al capdavant de la classificació provisional del CEM 2018, en la categoria de Turismes.

La prova organitzada per l’Escuderia Isora Tance Motorsport, va disputar-se entre els punts quilomètrics 9,100 i 3,900 de la carretera TF-463. En total 5,200km, amb un desnivell de 263 metres i una pendent mitjana del 5,8%.

Com és habitual, van disputar-se tres pujades de carrera, de les quals els cronos de les dues millors eren les que acumulaven de cara a la classificació final.

Molt superior

En aquesta ocasió, De la Casa es va mostrar molt superior als rivals, els quals, a priori, havien de complicar-li el triomf.

Va ser l’únic entre Turismes que va aconseguir superar els 5,200km del recorregut en menys de 3’15”. A més, ho va fer dos cops, en la primera pujada  (3’14”481) i en la que va tancar la prova (3’14”734)

La seva impressionant regularitat li va proporcionar un avantatge superior als 8” respecte del segon classificat, el campió espanyol de l’especialitat  de 2017, José A. Aznar.

Excel·lent debut

De la Casa va completar un excel·lent debut en la prova chicharrera. Aquesta era la seva valoració:

“Per tenir opcions de cara al campionat, havíem de venir a Tenerife pel coeficient de la prova però també a fer-ho molt bé.  Afortunadament, tant el primer pas com el segon els vam superar de la millor manera possible, així que estic molt satisfet de com s’ha desenvolupat la prova. Hem fet un pas important cap a la conquesta del títol. Malgrat tot, no està tot fet encara i a Alp, és de suposar que els rivals vindran amb ànims de revenja”.

A Alp (Girona) la cita arribarà en un mes, en concret els dies 14 i 15 de juliol.

Amb tot, Gerard de la Casa i el seu equip, tindran aquesta mateixa setmana (dies 16 i 17) una cita a Sant Jaume dels Domenys, on disputaran la IX Pujada a Les Ventoses, prova vàlida per al català de l’especialitat.