,

GERARD DE LA CASA SEGUEIX PREPARANT LA TEMPORADA

El pilot Gerard de la Casa segueix preparant la temporada, tot i la falta de definició dels calendaris a causa de la situació sanitària.

Malgrat no poder celebrar el seu 40è aniversari en el món de la competició com ell volia, De la Casa segueix amb moltes ganes de continuar donant gas en les competicions en les què ha estat un protagonista molt destacat.

El campionat d’Espanya de Muntanya tornarà a ser el seu objectiu prioritari. Lluny de quedar-se en això, De la Casa també vol participar en les proves del català que no coincideixin amb el nacional espanyol.

Un any més amb Baporo Motosport

En aquesta temporada que tot just acaba de començar, l’andorrà continuarà confiant en l’estructura tècnica i d’assistència dels de Baporo Motorsport.  De fet, amb aquesta ja seran 21 temporades consecutives en les quals De la Casa i Baporo treballen plegats.

El plaer de les GSeries

Per anar posant-se a punt, l’andorrà va estar entre els protagonistes que van competir al volant d’un dels GIAND de les GSeries.

Així s’expressava el pilot:

“Poder derrapar en una pista gelada sempre és un plaer que, a més, et serveix com a preparació de la temporada. Dels resultats però, millor no parlar-ne. Els joves van molt ràpid i la mentalitat que tenen per afrontar les carreres és molt diferent de la meva. De tote formes estic molt satisfet d’haver tornat i gaudit derrapant en el gel del Circuit Andorra” 

Incertesa per la situació

Actualment De la Casa i el seu equip es troben en ple procés de preparació de cara a un any en qual espera que es pugui recuperar la normalitat en tots els àmbits, competicions incloses.

“Continuem treballant en diverses opcions amb l’objectiu d’iniciar les carreres en la data prevista. És cert que ara mateix la incertesa respecte de l’inici dels calendaris és el gran dubte. De moment l’esforç dels implicats en la posada en funcionament dels campionats no es veu recompensat amb la bona notícia que suposaria poder tornar a la normalitat”

Tal i com sentenciava el pilot, cal continuar treballant en la posada a punt de tota l’estructura per -en mesura del possible- poder afrontar amb possibilitats d’èxit la temporada i esperar que la situació comenci a normalitzar-se.

————-

Per llegir altres articles d’àmbit esportiu sobre els nostres pilots a nivell internacional, feu clic aquí o accediu directament des del menú superior del blog.

Info original / Fotos: Fotoesport