,

GRAN PREMI DE LES AMÈRIQUES: NOU REPTE PER A CARDELÚS

Xavi Cardelús disputarà el proper cap de setmana del 13 i 14 d’abril el Red Bull Grand Prix of the Americas, tercera prova de la temporada del Campionat del Món de Moto2.

El traçat americà és un dels més llargs i exigents del Campionat. Té una llargada de 5 quilòmetres i mig i vint revolts.

Un dels seus punts característics és la llarga recta de sortida que acaba en un fort pendent amb un desnivell de 41 metres.  Al final d’aquet, hi ha un revolt molt tancat a l’esquerra.

Com en el gran premi anterior, l’andorrà competirà per segona vegada en un traçat on no ha rodat mai. Per això, i atesa la dificultat d’aquesta pista, l’adaptació a la mateixa serà molt important i, al mateix temps,  molt complicada.

De cara en aquesta cursa, Cardelús manifestava que “tot el que conec d’aquest circuit és el que he pogut veure per televisió i el que he experimentat en diferents videojocs. És un traçat llarg i complicat i té punts crítics on una petita errada et treu de la pista o et fa caure. Tot i això, arribo en aquest tercer Gran Premi de l’any molt il·lusionat i amb moltes ganes. A l’Argentina vàrem fer un bon pas endavant”

Respecte de la preparació prèvia a la carrera, el pilot manifestava que “ indubtablement, la jornada d’entrenaments l’hauré de dedicar a memoritzar la pista. Però és una feina que cal fer amb efectivitat i rapidesa de cara a afrontar la cursa de diumenge en les millors condicions

Sort Xavi!