,

HANWAY SCRAMBLER 125

En temps rècord, els de Hanway s’han covertit en una de les marques de referència en el segment dels models Vintage de 125 CC. Entre tots aquests models de tall retro de la marca, l’estètica «Scrambler», a mig cami entre una moto lleugera de carretera i una off-road, és de les que més acceptació reben per part dels qui busquen una moto diferent i aixó a Hanway ho sabem perfectament.

En aquest sentit, entre la gran gamma de models de la marca, hi ha un amb aquesta estètica tant atractiva, que alhora reuneix excel·lents atributs a nivell prestacional com de preu. Parlem de la Hanway Scrambler 125.

La combinació d’una estètica retro amb components tècnics actuals, dóna lloc en aquest model, del qual destaquen elements com els pneumàtics de tacs amb llandes de 18″ al davant i de 17″ al darrere, el tub d’escapament cromat amb forma de trompeta, l’alt manillar, els parafangs aixecats, el dipòsit arrodonit –amb 11,5 litres de càrrega-  o el seient pla i poc dens característic d’aquest tipus de motos. Tots ells són elements d’identitat imprescindibles quan parlem d’una moto amb aquest perfil.

Tecnològicament també inclou elements de molta qualitat prestacional. Exemple d’aixó el trobem en elements com ara la forqueta telescòpica invertida, els amortidors posteriors amb molla de pas variable regulables en precàrrega, o el far posterior amb tecnologia de tipus LED.

El seient està situat a només 720 mm d’altura, el que suposa una distància total apte per a quasi totes les alçades.

La Hanway Scramber 125 ve equipada amb un motor 125 monocilíndric de quatre temps capaç d’oferir una potència màxima de 10,2 CV a 8.000 rpm i un parell de 10 Nm a 6.500 rpm. Compleix amb la normativa Euro4. Disposa de cinc relacions de canvi i l’arrencada es elèctrica.

El quadre d’instruments simula un rellotge de tipus velocímetre, però en realitat es tracta d’una pantalla LCD que agrupa el velocímetre, l’indicador total i parcial de quilòmetres recorreguts, el comptador de revolucions, el nivell de gasolina i l’indicador de la marxa que portem posada.

La Hanway Scrambler 125 està disponible en negre, plata o en un verd anomenat «Verd Britànic».

El preu és de només 2.395 €

Informeu-vos-en a Inter Moto. Els trobareu al carrer de la Grau, 23 d’Andorra La Vella. Tel. 869 230.