, ,

Història del nou Maserati Levante Fuoriserie de Jaime Lorente

Entre els molts programes d’exclusivitat comercial que Maserati ofereix als seus clients, hi ha el Programa Fuoriserie. El Fuoriserie és el procés de personalització més exclusiu amb el què la marca alinea amb els seus clients, els cotxes que els encarreguen.

Amb aquest innovador programa, els del trident italià guarneixen els seus models d’extrem a extrem, tant per fora com per dins, gràcies a la creació de colors únics, entapissats específics i detalls desenvolupats segons els desitjos i preferències de cada client. Aquest va ser el cas del nou Maserati Levante GT de Jaime Lorente, client i ambaixador de la marca.

Si sou dels que vàreu veure la sèrie, recordareu que una de les frases que va dir  l’actor en la primera temporada de la sèrie `La Casa de Paper´ va ser “conduir un Maserati blau cel descobert”.

Blu Denim

Doncs bé, aquesta frase ha estat la principal font d’inspiració per crear el singular color Blu Denim del seu nou Maserati Levante GT. Un color únic que ha sorgit del programa de personalització Fuorisierie, en castellà “fora de sèrie”.

‘Denver’ (Jaime Lorente) en la sèrie comparava més d’una vegada a ‘Tòquio’ (Úrsula Corberó) amb un Maserati.

No obstant això, no tothom recorda l’escena en la què tots els membres de la banda compartien què seria el primer que farien amb tants els calers, ‘Denver’ dèia que el primer que faria seria “conduir un Maserati blau de color cel”.

Desde 1914

D’aquesta manera, la marca del Trident, coneguda des de fa 106 anys per la seva exquisitesa a l’hora de fer les coses  -l’any 1914 va ser quan els germans Maserati van fundar el seu primer petit taller-  no va dubtar ni un moment i van posar-se a treballar fins aconseguir trobar el to exacte corresponent a un dia blau sense núvols, el color del nou Maserati de Jaime Lorente.

El programa de personalització Fuoriserie no sols permet triar entre pantones exclusius com ara el blau Denim. La finalitat del programa és oferir al client una fulla en blanc per aconseguir que el disseny del seu Maserati s’ajusti totalment a la seva personalitat.

És així que a partir del color exterior, els de Maserati van treballar intensament per  combinar-lo a la perfecció amb cada detall de l’interior.

330 CV i ECO

En aquest cas, el blau exterior està combinat amb una sèrie de detalls en blau cobalt, com ara els de  les clàssiques branquies (foto inferior) . Aquests detalls, a més de ser molt elegants, també  associen el cotxe de l’actor a la gamma mild hybrid de Maserati. Com a tal, el cotxe llueix l’etiqueta ECO, doncs el motor que equipa és el més eficient de la gamma Levante. Això és així perquè aquest SUV esportiu necessita un 18% menys de combustible per aconseguir el mateix rendiment que la versió  V6 de 350 CV de gasolina. De fet, fins i tot té un lliurament de potència de 330 CV, 25 cavalls més que l’anterior Levante Dièsel (275 CV).

——

Si voleu accedir a d’altres reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat que trobareu al desplegable del menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç.

Font /Fotos: Maserati