Honda ZR-V, recepta japonesa al gust europeu

L’any vinent arribarà un tercer SUV de la marca nipona, es diu ZR-V i estarà desenvolupat i pensat segons els gustos i les preferències dels conductors europeus.

Amb aquest nou model la marca farà un pas més envers l’electrificació total de la seva gamma. I és que l’objectiu de la marca passa per aconseguir que a finals d’aquest mateix 2022 tots els seus models incloguin, total o parcialment, sistemes de propulsió electrificats.

Tres cavalls guanyadors

Amb aquest nou SUV quedarà definida l’oferta SUV de la marca amb tres cavalls guanyadors: el nou ZR-V i els HR-V i CR-V.

Aquest nou model se situa entre el CR-V, el gran SUV familiar del catàleg japonés, i el més petit, l’HR-V, un SUV compacte urbà situat en el cada cop més demandat segment SUV-B.

Així doncs, el nou ZR-V amb els seus 4,5 metres de llargada serà el SUV de talla mitjana, un segment molt disputat en el que hi ha autèntics súpervendes, com per exemple el Nissan Qashqai, un dels models que més vendes acumula entre els SUV en general.

Un híbrid entre 130 i 184 CV

Tot i que sortirà l’any vinent, encara se sap molt poc. I és que més enllà de la mecànica híbrida, de  que inclourà el sistema eHEV, o del rang de potències previst, que anirà dels 130 als 184 CV, tot és encara un misteri.

Tot i això, estèticament no hauria de diferir massa del model que veieu en aquestes imatges i que correspon al ZR-V que Honda comercialitzarà a la Xina. En tot cas, donat que la intenció és que el cotxe compleixi principalment amb les preferències dels clients europeus, tampoc podem donar per fet que al final sigui tan semblant, doncs entre xinesos i europeus, poques coses coincideixen. Per tant, no ens queda més remei que esperar una mica, no gaire, per saber com serà finalment el nou Honda ZR-V.

———

Per accedir a d’altres articles de la secció ‘Concept Cars”, podeu fer-ho des de la secció que trobareu en el menú superior del blog, o fent clic en aquest enllaç directe.

Fotos: Honda