,

INAUGURACIÓ DE HARLEY DAVIDSON A ANDORRA

Les instal·lacions centrals de Grup Pyrénéees Automoció, el punt on hi ha els gruix de marques d’automòbils que distribueixen al Principat, és des d’ahir més important! I és que ahir al vespre van dur a terme la inauguració de Harley Davidson a Andorra, l’esdeveniment a partir del qual arrencava definitivament l’activitat del nou concessionari de l’emblemàtica marca de Milwaukee.

200 m2 Harley

Situat tot just després del de Mercedes-Benz, just a tocar amb el de motos Pyrénés, (de fet estan connectats per l’interior), el nou establiment de Harley Davidson ofereix un ampli espai d’uns 200 metres quadrats dividits entre la botiga d’accessoris, la roba, el merchandatge i l’exposició de motos. El taller està ubicat a les plantes inferiors de la nau.

Amb l’obertura del concessionari andorrà, la companyia suma ja 30 concessionaris oficials entre Espanya, Portugal i Andorra, sent Espanya el que més punts té, amb 26 centres arreu del territori.

Feina ben feta!

Amb motiu de la inauguració van desplaçar-se al Principat diferents representants de la companyia, entre els quals, la directora general de Harley-Davidson a la península, Marta Suriñach.

Un cop va fer la introducció el Sr. David Fraissinet, màxim responsable de la divisió d’automoció de Grup Pyrénées, Suriñach va dedicar el seu parlament a lloar el gran treball dut a terme per l’empresa andorrana fins arribar al dia de la inauguració.

Hi ha un ampli espai dedicat a la roba

Anys de preparació

En aquest sentit, va voler dedicar unes paraules d’agraïment al president de Pyrénées, Patrick Pérez, així com a la resta de col·laboradors que han intervingut en tot el procés.

També va agrair a la marca, així com a tot l’equip que conforma Harley Davidson entre Espanya, Portugal i ara Andorra, la seva entregats i dedicació a la marca.

Avui és un dia molt especial. La inauguració d’aquest concessionari és la culminació de molta feina. Vam començar a gestar aquest projecte ja fa molt de temps amb el Sr. Patrick Pérez”.

A la mateixa botiga recepcionaran les entrades a taller

Noves estràtegies

Estratègicament parlant, Suriñach va voler destacar  que aquest nou concessionari suposa molt més que un punt de venda i reparació de motos.  És un establiment on els amants d’aquesta marca i de tot el que comporta, podran compartir les seves experiències a un altre nivell.

Nous segments

Per altra banda, hi ha la vessant empresarial, que recentment ha agafat un nou rumb que promet ser molt important. De fet, ja us en vam parlar en l’edició 188 del passat més de setembre. Harley Davidson a iniciat una transformació molt important, en crèixer cap a nous segments mai contemplats fins ara. Des d’una. trail, fins a models urbans que passen per bicicletes i ciclomotors elèctrics. També arribarà un model de tipus naked.

Totes aquestes novetats inclouran sistemes de propulsió elèctrica.

En total hi ha 200 m2 d’exposició

Novetats importants

Aquest desplegament de novetats seran en un futur el nous fronts comercials que s’afegiran a les motos custom. Per això, més enllà del gran prestigi que té des de sempre Harley Davidson, l’aposta feta per Pyrénées arriba en un moment de gran projecció comercial.

En tot cas, tot té el seu ritme i el seu moment. Avui per avui és moment de parlar de l’obertura d’aquesta magnífica botiga dels de Milwaukee a Andorra.

Aquesta nova botiga no fa més que reforçar l’estratègia de Grup Pyrénéees Automoció envers el món de les motos. En aquest segment han experimentat un important creixement  integrant un gruix i varietat de marques molt important.

On trobar-los

No dubteu en acostar-vos a la nova botiga Harley Davidson Andorra. La trobareu a Prat de la Tresa s/n. Just després del concessionari Mercedes-Benz i a tocar de la botiga ja coneguda de Motos Pyrénées.