Ja està oberta la nova botiga Inter Moto, concessionari oficial de les marques, Indian i Victory,  LML , Scomadi, Mash, HudsonBoss, Hanway i CFMoto y agent comercial de Triumph. Un ventall de marques i models que completen quasi tots els tipus de segments del mercat.

De fet les intencions dels de Intermoto no acaben aquí, ja que encara treballen per acabar de completar millor la gamma d’opcions amb models de mobilitat eléctrica.

Però anem a pams, que hi ha tela de la bona per comentar!

Les Indian  són les emblemàtiques motos americanes de fama mundial. Unes màquines de les que no cal fer-ne cap presentació, donada la seva història, trajectòria i filosofia com a constructors que es remunta a l’any 1901, sent tota un icona dins del mon custom .

És la marca més alta de gamma de totes les presents a l’establiment però també les que tenen els més alts estàndards de qualitat i exclusivitat.

Victory, anomenades com les “modern american muscle motorcycles”, és un nou concepte de moto custom  també americà, però dissenyada per gaudir d’un alt nivell esportiu i prestacions, ara també a Europa.

LML i Scomadi són les marques amb que els de Inter Moto tenen representats els escúters més famosos de tots els temps, com són les clàssiques italianes.

LML és una marca índia que s’ha fet amb els drets originals de la Vespa, el clàssic escúter italià, per poder oferir aquest producte seguint amb estricte fidelitat els principis de construcció originals dels escúters italians que van revolucionar el sector a tot el món i que han tingut tant d’èxit al llarg de la seva trajectòria.

Per la seva banda, Scomadi hereta el concepte de l’altre escúter clàssic italià que juntament amb Vespa va copsar fortament al mercat  europeu, esdevenint  també tot un fenomen social i esportiu. Amb Scomadi, reneix de nou aquest concepte dels escúters urbans de mitjans del segle passat.

Mash, marca de motos i escúters creada per l’empresa francesa SIMA , és una línia de motos inspirades en els anys 70. Un homenatge a la creativitat, la passió i l’esperit de llibertat característic d’aquells anys.

Cada model està dissenyat i fabricat amb components rigorosament seleccionats per fer que coincideixi amb les tendències més actuals, tot responent a les necessitats i exigències del mercat europeu, tant en disseny com en fiabilitat, però amb una gamma de preus molt ajustats. A més, compleixen amb les estrictes especificacions de la Comunitat Europea (CE).

Les HudsonBoss, d’estètica clarament Vintage, amb components de gran qualitat i amb una base motriu extremadament fiable, són, en una frase, el millor resum que es pot fer d’aquesta marca catalana.

Amb la seu central a Barcelona, HudsonBoss fou creada per professionals del món del motociclisme, amb una llarga trajectòria i experiència tant en termes de desenvolupament  com de gestió. El seu lema, “Better parts, better machine ” ho diu tot.

CF Moto, es una marca asiàtica que ens els darrers anys ha tingut un gran creixement al mercat mundial, sent a molt països d’Europa la numero 1 en vendes d’ATV i Buggies de mitjana i gran cilindrada, amb una gran qualitat en tots sentits.

Finalment presentar-vos la marca Hanway , una marca que destaca per oferir una gamma de models que, més enllà del escúters, segueixen les darreres tendències del mercat  amb models tipus Scrambler, Café Racer i clàssiques en general. Com totes les marques que importen els de Inter Moto, les Hanway compleixen amb les rigoroses exigències de la CE.

Serà difícil que no trobeu la moto ideal a Inter Moto. Voleu fer la prova? Si sí, adreceu-vos al nou concessionari que trobareu  al carrer de la Grau, 23 d’Andorra La Vella. Tel. 869 230. Per opcions, qualitat, servei i preu, segur que no serà!