,

Ja disponibles les noves Kawasaki Z900 Performance 2023

La Kawasaki Z900 és des de sempre una naked que representa l’equilibri ideal entre les sensacions de conduir una moto molt esportiva, fent-ho amb total confiança i seguretat. Això és així gràcies a totes les ajudes electròniques que inclou.

I és que a nivell de seguretat, aquest model equipa el millor de la marca: selector del mode de potència, control de tracció d’última generació, els corresponents modes de conducció i un complet paquet d’ajudes electròniques. Tot això, més l’embragatge anti-rebot, permet a qualsevol pilot, experimentat o no, gaudir d’una experiència de conducció única.

Una de les més desitjades

Per tot plegat, la Z900, també disponible amb el paquet Performance, és la naked més exitosa de la marca japonesa i una de les motos més desitjades de menys de 1000 CC.

Atès que la versió 2023 ja està disponible al concessionari oficial Kawasaki de l’Av. Fiter i Rossell, i que la primavera despunta en l’horitzó, ignorarem el fred d’aquest dies i començarem a escalfar motors dedicant-li aquest espai.

Mateix paquet tecnològic

Com tecnològicament és una moto tan actual com completa, a més de ben feta, la principal novetat de la nova entrega 2023 la tenim en els colors. En aquest sentit i depenent de la versió, el verd metall passa ara a un segon pla. I és que com veieu en les imatges, el verd que fins ara caracteritzava tant al model, ara només està present al xassís i presencialment en alguns plàstics en un dels tres nous dissenys.

Els colors 2023 són: Ebony/Metallic Matte Graphenesteel Gray (a base de gris fosc i negre, amb xassís, llandes i alguns plàstics en verd), el Metàl·lic Phantom Silver/Metallic Carbon Gray (gris clar i negre, amb llandes, xassis i detalls en vermell) i finalment el Metallic Spark Black/Metallic Graphite Gray (gris fosc i negre amb les llandes de color vermell)

Finalment, la Z900 SE, llueix el color Metallic Spark Black / Candy Lime Green.

3 versions

Més enllà dels colors, la japonesa arriba en tres versions, totes elles, com sempre, amb un look i prestacions dignes d’una naked tant esportiva com bonica. Les tres propostes son: la Z900 de 125 CV, la Z900 de 48 CV (apta per dur-la amb el carnet A2) i finalment la Z900 SE, la més premium. Totes estan disponibles amb el paquet Performance, que inclou una sèrie d’accessoris molt Top, com per exemple el tub de carboni Akrapovik.

Més enllà del tema colors, la moto no arriba amb cap canvi tècnic més, atès que la Z900, tal com ja era, és una naked excel·lent i sense fissures a cap nivell.

Z900 SE

Encara i així, donem-li un breu repàs. De les tres versions,la Z900 SE és la versió premium, ja que està més equipada, com per exemple a nivell de frens i suspensions, i sí, lògicament també és la més alta de preu de la sèrie.

La botella de la forquilla invertida de 41 mm és de color daurat, en lloc del negre de la resta de versions. Incorpora un cartutx multiregulable en 3 vies. Al darrere l’amortidor és un Öhlins S46 amb ajustament remot.

Pel que fa a la frenada, la Z900 SE munta unes pinces radials Brembo M4.32 amb discos no lobulats de 300mm, en lloc de les pinces Nissin d’ancoratge axial de les altres Z900.

L’electrònica, amb control de tracció, diferents mapes de potència, il·luminació totalment Led, així com amb la instrumentació amb la pantalla TFT a color i amb connectivitat via Bluetooth, continuen sent tal com eren a la gamma anterior. La moto també inclou un sistema de connexió amb el mòbil per mitjà de l’App Kawasaki Rideology.  

Respecte al xassís, les tres versions equipen el mateix xassís multitubular d’acer.

A excepció de la versió adaptada al carnet A2, -limitada a 95/48 CV-   la resta comparteix l’excel·lent motor de 4 cilindres en línia transversal, amb una potència de 125 CV.

Kawasaki Andorra

Respecte dels preus, la Z900 surt per 8.946 euros, preu al què opcionalment podeu afegir el paquet Peformance, per poc més de mil euros.

Podeu veure-les en viu i en directe a Toyota Motors, el concessionari oficial Kawasaki a Andorra. Els trobareu a l’Av. Fiter i Rossell núm. 4, a Escaldes-Engordany. Tel 814481

Fotos: Kawasaki