,

JOAN VINYES-JAUME FONT A PUNT PEL GT-CER DE MONTMELÓ

Les instal·lacions del Circuit de Barcelona – Catalunya seran aquest proper cap de setmana l’escenari en el què tindrà lloc el penúltim meeting del calendari del Campionat d’Espanya de Resistència (GT-CER).

Després de dos mesos sense competir al volant del Porsche GT3, Joan Vinyes – Jaume Font sortiran a la pista de Montmeló amb l’objectiu de mantenir el lideratge de Vinyes en la categoria GT-C2, així com la posició de podi en l’absoluta de GT.

Al 2019, doble podi

Ara farà 1 any que Vinyes – Font van competir al volant del Porsche GT3 per primera vegada en la pista catalana. Els records no poden ser millors. Segons el mateix Joan però, aquest serà un cap de setmana molt diferent al de l’any passat, doncs “durant la primera carrera les condicions climatològiques van ser molt dures. La pluja que estava caient, una pista molt complicada i una visibilitat molt limitada van fer que haguéssim de mantenir la concentració al 200% durant tota la carrera”

2 hores ‘non-stop’

Una de les novetats que els d’V-line Org, -els organitzadors de la prova- han introduit, fa referència a la durada de la carrera definitiva. En lloc del format tradicional, enguany es disputarà només una carrera programada a 120’ + 1 volta.

Horaris

Els horaris d’aquesta quarta cita del GT-CER 2020 també arriba amb notables variacions. Els pilots tindran el primer contacte amb la pista durant el matí del dissabte (dia 14) amb les dues mànegues d’entrenaments lliures. Els GT estaran a la pista a partir de les 10.30 hores, moment en què s’iniciarà la primera sèrie. A les 14.15 hores començarà la 2a. i última sèrie lliure.

A les 11.15 hores de diumenge s’iniciarà la lluita real contra el crono, amb la disputa dels entrenaments oficials. Amb els registres marcats en aquests oficials s’establiran les graelles de sortida.

A partir de les 14.05 hores prendran la sortida els GT moment a partir del qual començaran a sortir la resta de categories.

Restriccions Covid

Donades les restriccions de mobilitat, els afeccionats que normalment omplen el Circuit de Barcelona – Catalunya no podran viure en directe la competició.

Per accedir a la resta de competiciones internacionals dels nostres pilots feu clic  aquí.

Info original/Fotos: Fotoesport