,

JOAN VINYES-JAUME FONT LLESTOS PER LA CITA BARCELONINA

El circuit de Barcelona – Catalunya acollirà el proper cap de setmana del 21 i 22 de setembre la 5a cita de la GT Cup Open Europe 2019.

Al volant del Porsche GT3 – Baporo Motorsport,  Joan Vinyes i Jaume Font competiran en la categoria Amateur.

Pista coneguda

Per a la parella es tracta d’una pista molt coneguda, de manera que les opcions de poder estar entre els més ràpids augmenten considerablement.

Després del podi absolut aconseguit a Oviedo al Ral·li Princesa d’Astúries, el pilot andorrà haurà de canviar totalment el xip. I és que el Porsche GT3 és un cotxe molt diferent.

Respecte de tot plegat Vinyes comentava estar “molt il·lusionats d’ aconseguir un bon resultat en un circuit que coneixem molt bé. De fet tenim múltiples referències, tot i que aquestes són al volant d’altres mecàniques”

“Canviar el xip no serà un problema, fa anys que ho fem. Tot i això sí que és cert que l’experiència amb el Porsche és molt recent”.

4 dies ‘Non Stop’

Tot i que la cita estarà repartida en quatre dies, l’activitat durant tots ells serà forta. En tot cas però, òbviament ho serà molt més durant el cap de setmana.

Enguany, a part de les dates habituals del meeting tindrem l’opció de completar dues sèries d’entrenaments privats al llarg de dijous. Ho aprofitarem per fer més quilòmetres al volant del Porsche”.

Com bé comentava en Joan, el dijous (dia 19) podran fer dues sèries de tests privats.

Cap de setmana frenètic!

La GT Cup Open Europe seguirà el seu timing habitual durant la recta final del cap de setmana.

La jornada del divendres estarà dedicada als lliures i constarà de dues mànegues de 50’ cadascuna.

Dissabte 21 serà el pilot 1 el que tindrà més activitat a la pista. Disputarà els entrenaments oficials de 20’ i el primer relleu de la carrera 1 amb 55’. Serà a partir de les 14.00 hores.

Diumenge serà el torn del pilot 2. Agafarà el volant del Porsche en els entrenaments oficials (20’) i també en el relleu inicial de la 2a carrera.

 

Info original: Fotoesport