,

JOAN VINYES PILOTARÀ EN SOLITARI A VALÈNCIA

Després de superar amb èxit les últimes cites del certamen espanyol de Ral·lis d’asfalt (CERA) al volant del Suzuki Swift R4lly S, Joan Vinyes canviarà radicalment tant de mecànica com d’escenari. I és que demà dissabte (dia 29) agafarà els comandaments del Porsche GT3 per disputar a Valencia la segona cita del calendari del CER 2020.

Sense Jaume Font

Jaume Font, el seu company habitual al CER i al GT Open Cup, no es desplaçarà a València, per tant el pilot andorrà disputarà totes les sèries en solitari.

També en les dues carreres programades, a 48’ + 1 volta cadascuna, Joan no baixarà en cap moment del Porsche amb dorsal 105. Aquesta vegada les parades pel canvi de pilot de meitat de carrera es faran però sense canvi.

Vinyes en forma

La intensa jornada de Vinyes en el circuit de Xest (València), s’iniciarà a les 10.10 hores i té prevista la seva finalització a les 18.15.

”Malgrat la calor que, amb tota seguretat, haurem de suportar i que són unes 10 hores de tensió, estic convençut que puc competir al millor nivell en cadascuna de les sortides a pista. Intentarem aprofitar al màxim, amb dutxes incloses, els moments de descans entre mànega i mànega”

En Joan té al seu favor el fet de conèixer molt bé l’escenari:

“A València hem competit moltes vegades, però mai amb el Porsche. L’objectiu durant els entrenaments lliures serà trobar els millors reglatges per ser el màxim de competitius quan arribi el moment de la veritat”

Si no hi ha canvis d’última hora,  Joan Vinyes i el seu Porsche GT3 – Baporo Motosport arrencaran la primer a carrera  a les 15.30. Dues hores després de finalitzar aquesta cursa inicial l’andorrà tornarà a sortir al pit-lane per a situar-se en la graella de sortida i iniciar la prova que tancarà la seva participació al Circuit de la Comunitat Valenciana – Ricardo Tormo

Per a més notícies dels nostres pilots a nivell internacional, feu clic  aquí

Info original/ Fotos: Fotoesport