,

Keeway Blueshark R1 Pro, l’escúter elèctric de les mil funcions!

Motorum, distribuïdor oficial de la marca de motos i escúters Keeway (grup QianJiang) ens va deixar fa uns dies la primera unitat que han rebut del Blueshark R1 Pro, el nou escúter 100% elèctric que comercialitzen a la botiga de l’Av. Sta. Coloma.

El Keeway Blueshark R1 Pro és un model que més enllà de ser de propulsió 100% elèctrica, presenta un disseny atrevit, modern i molt urbà. En tot cas, el que més sorprèn és la quantitat de funcions que inclou.

Només li falta pilot automàtic!

Més enllà del disseny, les funcions que porta el nou Blueshark et deixen amb la boca oberta. I és que en el nou escúter dels de Motorum trobareu una barbaritat d’elements, a quin més sorprenent. L’espectacular pantalla a color TFT Full LED de 10 polzades del manillar ja llueix pel que és, però quan veus tot el que mostra, t’adones de la gran aposta que ha fet la marca amb el Blueshark.

Més enllà de la informació bàsica referent a l’escúter, és a dir, indicadors de llums, intermitents, velocitat..etc, el Blueshark inclou una dotació espectacular que ni els escúters més alts de gamma inclouen. I si us penseu que exagerem, aquí va tot el que hi trobareu: alarma, arrencada per mitjà d’empremta digital, assistent d’aparcament amb marxa enrere, càmera de visió del davant i del darrere, sistema de càmera sincronitzada amb els intermitents per visualitzar la maniobra mentre girem, altaveus per poder escoltar la mùsica des del mòbil (sincronitzat amb l’app específica d’usuari), control de creuer i il·luminació de l’entorn de la moto per veure la zona quan has aparcat. Finalment esmentar que l’escúter disposa de tres nivells de velocitat màxima, així com un sistema anomenat ‘Turbo’ que et permet disposar de la màxima potència quan arrenques, per exemple d’un semàfor.

Entre 70 i 100 km

Pel que fa al propulsor, el Blueshark Pro té una potència de 3000 W que li permet assolir una velocitat màxima de 80 km/h si vas en el mode 3,  que és el de més abast. Amb el mode 1 l’escúter arriba als 40 i amb el 2 als 60 km/h.

Comentar que també hi ha una segona versió anomenada Lite amb 1500 W que arriba als 45 km/h.

En tot cas, si no és per encàrrec, a Motorum ens comenten que no la portaran, ja que no inclou totes les funcions que us acabem de comentar al paràgraf anterior.

Amb les dues bateries (de liti, de 48 V i 30Ah) que incorpora el nou Blueshark de Keeway, ambdues extraïbles per poder recarregar-les a casa en un endoll domèstic, l’escúter pot arribar als 100 km d’autonomia amb una sola càrrega, uns 70 si anem tota l’estona amb el mode que assoleix la màxima velocitat.

El temps per recarregar-les al 100% en un endoll domèstic qualsevol és de 5 hores i mitja. En tot cas, donada l’autonomia i el perfil d’aquest vehicle, ja està molt bé, simplement caldrà que cada tant les portem a casa per recarregar-les durant la nit.

Moderna, futurista i ben entallada

En termes de mides, l’escúter presenta una altura al sól de 140mm, més que suficient perquè qualsevol persona arribi perfectament al terra. Fa 1800 mm de llarg, 1200 d’alt, 700 d’ample i pesa 113 kg amb les dues bateries incloses. (cada bateria pesa 11 kg). Amb aquest tamany, l’escúter es cola per qualsevol lloc sense problemes.

Respecte dels pneumàtics, el nou escúter elèctric dels de Qianjiang equipa unes gomes de 100/90/12 al davant i de 120/70/12 al darrere. Amb aquests pneumàtics resulta molt estable, segur i maniobrable. Ambdós pneumàtics inclouen fre de disc i sistema CBS, un sistema de seguretat actiu que fa que els frens actuïn conjuntament.

Per acabar, a nivell de confort destacar que la base dels peus és totalment plana, afavorint que la posició sigui molt còmoda. Gràcies en això també podrem posar-hi alguna bossa o paquet entre els peus, subjectada amb el gantxo que hi ha.

Davant del genoll esquerre hi ha una tapa darrera la qual tenim un port de càrrega USB. En aquest lloc també hi ha un accés per posar-hi la clau, per si mai calgués arrencar tradicionalment.

Mentre li fèiem les fotos, alguns curiosos van apropar-se per preguntar quina moto era. Acte seguit, era irremeiable comentar algun detall, sobretot pel que fa a la forma de l’escúter. El cert però, és que si enlloc de ser Keeway,  posem que fos d’Apple. -per dir una marca puntera en gadgets que trenquen esquemes-  tothom la trobaria irresistible. Diem això perquè aquest escúter no deixa indiferent a ningú i aquest és un altre dels seus grans atractius.

Motorum, distribuïdor Keeway

En resum. Nosaltres que l’hem vist i prova’t, us assegurem que amb tants arguments, com el disseny i aquesta estètica tan moderna i urbanita, la gran pantalla TFT i les seves múltiples funcions i finalment per les prestacions, el nou Blueshark és postula com una molt bona opció de mobilitat elèctrica urbana, difícil de comparar amb cap altre model.

Pel que fa al preu, des de Motorum ens comenten que el Blueshark R1 Pro surt per uns 3.690 euros.

Informeu-vos-en i soliciteu una prova a Motorum. Els trobareu a l’Av. de Santa Coloma, 75, d’Andorra la Vella. Tel. +376 720372

———

Per a més novetats, feu clic en aquest enllaç directe o accediu a la secció ‘Novetats – Motos’ des del menú superior del blog.