,

La Copa del Món de MotoE visitarà Le Mans el 15 i 16 de maig

Xavi Cardelús disputarà aquest cap de setmana (15 i 16 de maig) la segona cursa de la Copa del Món FIM Enel de MotoE. La prova tindrà lloc al circuit francès de Le Mans.

Encara sense punts

L’andorrà arriba a la prova sense haver-se estrenat el que fa a punts. La caiguda que va patir a Jerez en el decurs de la primera cita de la temporada el va deixar sense opcions de puntuar.

La temporada passada Cardelús ja va rodar a Le Mans als comandaments de la MotoE. Després d’haver marcat la 13a volta ràpida en els entrenaments, l’andorrà va aconseguir l’11a posició en una de les curses i la 10a en l’altra.

300

Entre els favorits de la categoria

Enguany arriba a França dins del grup de favorits de la categoria. El seu objectiu és poder confirmar les bones sensacions viscudes a Jerez.

Així doncs el pilot de l’Avintia Esponsorama Racing afrontarà la segona prova de la temporada de les motos elèctriques amb confiança i molta motivació.

Així s’expressava abans de marxar cap a Le Mans:

“Tinc moltes ganes de competir a Le Mans perquè de Jerez vaig marxar amb un regust agredolç. Després d’estar amb el grup capdavanter al llarg de tot el cap de setmana i d’haver fet uns bons entrenaments i una bona volta a l’E-Pole, vaig acabar caient. Si no hagués caigut hauria tingut opcions de lluitar per la quarta o la cinquena posició. Malgrat això, les sensacions a Jerez van ser molt bones”

“Sé que tinc un lloc entre els candidats a fer bons resultats. Espero poder començar a demostrar-ho aquest cap de setmana”

Diumenge a les 10h05 la cursa

Els entrenaments lliures previs a la cursa es faran divendres i dissabte al matí. La E-Pole està programada a les 16:10 de dissabte. Diumenge a partir de les 10:05 arribarà el moment de la veritat.