La IV Fira del Vehicle d’Ocasió de Sant Julià estrenarà emplaçament


La Fira del Vehicle d’Ocasió i l’Autocaravana, que enguany celebrarà la seva 4a edició, tindrà lloc aquest proper cap de setmana (dies 7 i 8 de maig)  a la Borda Huguet, un nou emplaçament que el comú de Sant Julià està acabant d’enllestir aquest dies.

Pel qui no us situeu, la Borda Huguet és la que hi ha al marge esquerra del nou vial de baixada a Sant Julià, és a dir, just quan es creua el riu per agafar la recta on hi ha el ràdar informatiu, de camí cap a la rotonda del Sant Eloy. (veure imatge adjunta)

7 mil metres d’exposició

Els més més de 7 mil metres quadrats, permetrà poder encabir molts més vehicles que els que podien haver-hi en els emplaçaments utilitzats fins ara. En aquest sentit, engunay hi haurà més de 200 vehicles. Paral·lelament a la zona que ocuparan la vintena de compra-vendes, aquesta nova edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió 2022 tambê inclourà altres estands amb altres professionals del sector automoció, com ara d’accessoris, tallers de reparació que oferiran controls gratuïts als qui portin el seu vehicle.

Finalment hi haurà un circuit de motos elèctriques, així com una zona de restauració i descans amb una food truck i una emissora de ràdio que a part d’amenitzar les jornades, realitzarà entrevistes als diferents expositors.  

Descomptes especials

Val a dir que durant aquests dos dies, els professionals oferiran descomptes pel que fa als preus dels vehicles exposats. En aquesta línia, qui vulgui fer una simulació de finançament, podrà fer-ho tant a  l’estand de Crèdit Andorrà com al de Morabanc. I és que des dels estands d’aquestes dues entitats els interessats podran conèixer les diferents fòrmules que ofereixen per adquirir un vehicle.

Tot el cap de setmana

Respecte als horaris, dissabte a les 10del matí s’inaugurarà la fira, la qual romandrà oberta ininterrompudament fins les 20.00h. Diumenge el horari serà de les 10 del matí fins les 7 de la tarda.

Què? Ens veurem aquest cap de setmana?

———

Si voleu accedir a d’altres reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat que trobareu en el menú superior del blog, o directament des d’aquest enllaç.