, ,

La nova Renault Kangoo Furgó guanya el premi ‘International Van of the year 2022’

Seleccionada per un jurat format per 24 periodistes, tots especialistes en matèria de vehicles comercials, industrials i de transport, la nova furgoneta comercial lleugera de la marca francesa va ser reconeguda com a la millor opció del mercat espanyol entre catorze vehicles comercials aspirants al premi VAN de l’any 2022.

Accés lateral d’1,45 metres

Amb la nova porta d’obertura lateral d’1,45 metres d’amplada, la nova Kangoo de càrrega proposa una solució pràctica, útil i inèdita en el sector pel que fa a la comoditat d’accés a la caixa de càrrega.

En l’esdeveniment, que va tenir lloc a les oficines de Renault Group España de Madrid, Javier Pedroche, membre espanyol del jurat i director de la Revista Truck, va ser l’encarregat de lliurar el trofeu a Sébastien Guigues, director general de Renault i Alpine a Espanya.

Pedroche va posar en valor els principals arguments que el jurat havia tingut en compte a l’hora de proclamar la nova Kangoo Furgó com a guanyadora. En aquest sentit, es va valorar el seu modern disseny, així com l’oferta de les diferents variants de la gamma. També la seva innovació i practicitat, com ara el sistema d’obertura de la porta lateral, anomenat «Obre’t Sèsam by Renault». Aquest  facilita les operacions de càrrega i descàrrega de les mercaderies gràcies a l’eliminació del pilar central, oferint així una gran obertura d’accés.

Motors moderns i baixes emissions

Un altre dels aspectes valorats pel jurat va ser la modernització de les motoritzacions, les quals  milloren sensiblement els consums i redueixen notablement les emissions de gasos contaminants.

Per la seva banda, Sébastien Guigues va reconèixer que era un orgull per a Renault haver rebut aquest guardó en el mercat espanyol. En paraules del directiu “Renault és una marca que des dels seus orígens ha donat una gran importància als vehicles comercials, preocupant-se per donar-los el mateix nivell de confort que als turismes. Vam ser pioners i líders, per exemple, en la versió elèctrica. Ara hem fet un pas més amb una cosa tan nova com és l’eliminació del pilar central de la nova Kangoo furgó. A mes, ho hem assolit sense minvar gens la seguretat”.

A la primavera, l’elèctrica

Tant Pedroche com Guigues van aprofitar per destacar el proper llançament de la nova versió elèctrica de la Kangoo Furgó, que estarà disponible de cara en aquesta primavera. L’objectiu del model elèctric serà continuar liderant la categoria de vehicles comercials elèctrics, en la qual Renault és pionera.

Aquesta ja és la quarta ocasió què Renault rep el premi IVOTY. L’any 1998 va guanyar-lo amb la Renault Màster, al 2002 amb la Trafic i amb la Kangoo Z.E va tornar a guanyar-lo l’any 2012.

Informeu-vos-en a Becier Vehicles, concessionari oficial Renault al Principat. Els trobareu a la seu central situada a l’Av. d’Enclar, 146. Tel. +376 871802

———

Si voleu accedir a altres reportatges, podeu fer-ho des de l’apartat que trobareu al menú superior del blog. També podeu accedir directament des d’aquest enllaç.