LA SEU ESTRENA UNA ZONA DE RECÀRREGA TESLA

Si tens un Tesla, estàs d’enhorabona. La cada cop més extensa xarxa de súper carregadors que els de Tesla estan instal·lant per Europa ja té un nou punt, el de La Seu d’Urgell.

Així doncs, tots els usuaris de la marca d’Elon Musk ja poden recarregar el seu Tesla amb una de les 10 torres de recàrrega que conformen aquest nou punt Tesla de càrrega ultra ràpida.

Zona de súperchargers Tesla

Situat al carrer Bisbe Benlloch, aquest supercarregador i les seves deu estacions individuals suposa un nou punt per enllaçar cada cop millor Espanya, Europa i finalment, en la mida del possible, tot el continent amb punts de recàrrega elèctrica per als Tesla. 

I és que és per això que Tesla està treballant des de fa anys, per crear una xarxa mundial que permeti als seus clients poder recarregar els seus vehicles quan viatgin arreu, sigui on sigui. 

A més, i com apunt interessant de saber, dir-vos que fins fa poc, amb la compra d’un Tesla, la marca et regalava les recàrregues de per vida i sense cap cost en tot el món. Una pasta important amb els anys i un súper detall dels de Tesla!

Els supercarregadors són una de les solucions de recàrrega més ràpides del mercat, ja que en pocs minuts estarà feta l’operació. 

Sigui com sigui, calguin pocs o molts minuts, per a La Seu d’Urgell aquesta pausa per poder recarregar les bateries suposarà un plus important a nivell de turisme indirecte, donat que mentre dura l’operació, els viatgers aprofitaran per conèixer la zona, fer compres o fins i tot fer nit a La Seu abans de continuar el viatge.

 

Fotos: A. Batalla (A. la Seu Urgell)