L’AAVA DEDICA EL WEEKEND DE CLÀSSICS A CITRÖEN

AAVA

Weekend – Primavera 2019

El passat cap de setmana de l’11 i 12 de maig va tenir lloc al Prat Gran d’Encamp, el ja tradicional Weekend de Clàssics organitzat per l’AAVA (Associació Andorrana de Vehicles Antics).

Aquesta edició -la setena ja-, estava dedicada al centenari de la marca Citroën i del Twist. En aquest sentit va comptar amb diferents models de la marca francesa.

AAVA

Exposició estàtica

El Weekend va començar dissabte al mati amb l’arribada dels primers participants Un cop a destí, tots els participants van anar aparcant al Prat Gran per tal d’estar a punt per fer la primera exposició estàtica dels vehicles programada.

Més tard, als volts de les 11h del matí, ja estaven tots els vehicles inscrits exposats. Com habitualment, n’hi havia de diferents procedències, com ara Girona, Limoux, Tremp, Barcelona..

Desfilades

A migdia la setantena de vehicles va iniciar la rua per les parròquies d’Encamp, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, on la població del país va gaudir-ne especialment, donada l’espectacularitat dels models participants en aquesta edició.

En acabar la desfilada, van tornar cap al Prat Gran d’Encamp per seguir amb l’exposició estàtica, mentre arribava l’hora de dinar.

A les 13h30, com estava previst, tocava omplir la panxa.

AAVA

Visita especial al Pas

A les 16h de la tarda, després d’un petit descans, els participants van iniciar la segona ruta del dia, en aquesta ocasió cap al Pas de la Casa. Un cop allà també van fer una exposició estàtica dels vehicles mentre els tots gaudien d’un berenar de mitja tarda ofert pel Comú d’Encamp. Abans de marxar, molts dels participants van aprofitar per fer una mica de shopping per la vila.

Cap a les 18h30 tocava tornar cap al Prat Gran d’Encamp i preparar-se pel sopar de disfresses de les 21h! El gran event del cap de setmana. Com en altres edicions, la festa va acabar ben entrada la nit.

Diumenge la jornada va iniciar-se a les 9 del matí amb la gimcama. Va ser llavors quan van afegir-se a l’event els companys del club de Lleida, fent créixer el nombre de vehicles fins a 80 unitats.

AAVA

Visita al Ral·li Tulpen

La gran comitiva va iniciar una nova rua per les parròquies centrals d’Andorra, finalitzant amb la visita a l’aparcament de davant de Govern on estaven concentrats els participants del Ral·li Tulpen, que justament va fer parada a Andorra aquest cap de setmana.

Tothom va poder gaudir dels espectaculars clàssics concentrats allà, tot veient com realitzaven les diverses verificacions de cara a la sortida del dia següent.

De tornada, i per allò de rematar el cap de setmana amb un nou passeig espectacular, van optar per fer una Comella – cruïlla d’Engolasters. D’allà tornarien cap a Encamp, on van donar per acabada la concentració, això sí, després de dinar tots plegats.

Com en cada edició, tothom va lloar l’event i l’organització, que va ser de 10 sobre 10 per a tots els assistents.

AAVA