L’Aventador Ultimae, l’últim V12 pur de Lamborghini, surt de passeig!

Un Lamborghini Aventador Ultimae Coupé i un Ultimae Roadster, en ruta junts per primera vegada!

El Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae, en una edició limitada de 350 cupès i 250 roadsters, arriba per retre homenatge a l’icònic motor V12 d’aspiració natural, definint-se com a l’autèntica expressió de l’essència més pura de totes les versions de l’Aventador.

 Per l’est italià

És en aquest context que l’Aventador Ultimae Coupé i el Roadster van sortir recentment i per primera vegada de ruta junts. Ho van fer viatjant recorrent les carreteres d’Emília Romagna i de la regió de Le Marche per a regalar-nos unes imatges úniques.

L’Emília-Romanya és una regió d’Itàlia formada per les antigues regions de l’Emília i la Romanya. La capital és Bolonya. Situada al sud del Po, limita pel nord amb la Llombardia i amb el Vèneto, amb el Piemont per l’oest i amb la Toscana i les Marches pel sud. L’Adriàtic banya les costes per l’est.

Les Marques (Marches en italià) estan més al centre del país. També banyades per l’adriàtic, aquesta regió inclou les províncies d’Ancona, Ascoli Piceno, Fermo, Macerata, Pesaro i Urbino.

En conjunt, aquestes dues regions vorejen tota la costa de l’est d’Itàlia. Amb carreteres serpentejants que transcòrren majoritàriament per la costa, l’itinerari dibuixa un paisatge tan increïble, com increïbles són aquestes dues espectaculars unitats sortides de la factoria de Sant’Agata Bolognese.

Equilibri perfecte

Inspirat en les prestacions de l’SVJ i en l’elegància superesportiva i atemporal del model S, l’Aventador Ultimae combina els millors elements de totes dues versions. Al fer-ho dóna lloc a un equilibri perfecte entre rendiment, dinamisme i sofisticació.

Amb totes les unitats venudes i amb la producció molt avançada, aquest és el gran final del tradicional motor de combustió interna V12 i es corona com l’Aventador definitiu.

1,6 milions per una unitat

L’últim Lamborghini Aventador Ultimae Coupé es va subhastar el 19 d’abril passat per 1,6 milions de dòlars. Amb el cotxe s’incloïa un exclusiu i únic NFT d’ell mateix, creat pels icònics artistes Krista Kim i Steve Aok.

———

Si voleu accedir a altres novetats Premium, podeu fer-ho des de la secció  del menú principal del blog, o directament mitjançant aquest enllaç.

Fotos: Lamborghini