, ,

L’e-Trophée Andros torna aquest divendres i dissabte al Circuit Andorra

Després que el trofeu fos presentat a principis de mes a Val Thorens i un cop disputat el primer meeting a l’estació francesa, l’e-Trophée Andros arribarà d’aquí a dos dies (17 i 18 de desembre) al Pas de la Casa, per disputar el segon meeting del certamen.

De cara al mes de gener la competició es traslladarà, primer a Isola 2000 (dies 7 i 8), després a Lans en Vercors (dies 21 i 22) i finalment a Clermont Ferrand-Super Besse (dissabte dia 29), on conclourà  la present edició.

28 edició consecutiva

Aquesta serà la 28a ocasió consecutiva en què els equips de l’e-Trophée Andros es donaran cita al Principat d’Andorra per disputar el segon meeting del calendari d’aquesta competició organitzada la per Max Mamers Organisation (2MMO).

Després dels primers punts disputats en Val Thorens, Jean-Baptiste Duborg, campió de la passada edició i Eddy Benezet, un dels pilots habituals del certamen, arribaran a les instal·lacions de Port d’Envalira com a líders, el primer en Elit Pro i el segon en Elit.

Andorra Turisme i l’e-Andros segueixen de la mà

La presència de l’e-Andros al Pas de la Casa continuarà comptant amb el suport d’Andorra Turisme, a més de seguir comptant amb la col·laboració del Comú d’Encamp i de Hiper Pas. Certament, sense el seu suport seria del tot inviable organitzar un esdeveniment de la grandària del Trophée Andros.

FEDA: actor imprescindible

La presència de les Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) en el parc d’assistència del Circuit Andorra serà poc menys que imprescindible. I és que perquè els equips puguin dur a terme la seva activitat  -recordeu que l’e-Andros és una competició de vehicles elèctrics-   Òbviament la companyia elèctrica andorrana és cabdal en tots els aspectes.

Sense canvis rellevants

Elit Pro continuarà sent la categoria reina del certamen. DA Racing i SaintéLoc Racing tindran tres vehicles en pista, mentre que Sylvain Poussier (SP) Competition, MRacing i DRP en tindran dos.

En la cita disputada en ValThorens ja va quedar clar que la igualtat serà el denominador comú de la categoria Elit Pro al llarg del campionat. JB Dubourg (DA RACING) i Aurélien Panis (Saintéloc), van ser els primers guanyadors de la temporada, però Nathanaël Berthon (SP Competition) va ser l’únic a pujar dues vegades al podi.

Romain Grosjean, l’atracció

El debut de Romain Grosjean a l’e-Trophée Andros no ha passat desapercebut. I és que per als qui no esteu massa posats, dir-vos que el pilot suís va estar competint en la Fòrmula 1 (Equip HAAS) fins a finals de l’any passat.

En la categoria Elit, la superioritat d’Eddy Benezet (DRP) va ser manifesta. Benazet va ser el guanyador de les dues carreres. En tots dos casos, va tenir com a rival directe al seu company d’equip (DRP), el pilot Louis Rousset.

Seguiran els horaris habituals

La competició arrencarà a la pista del Circuit Andorra demà passat (divendres dia 17) a les 15.30 hores, quan tindran lloc els entrenaments oficials. A les 20.45h és quan està previst que s’iniciïn les finals de les respectives categories.

De cara a dissabte, l’inici de la competició està previst a les 16.00h, mentre que les finals estan previstes cap a les 19.20 hores.

Al final de les dues jornades de competició es lliuraran els trofeus als guanyadors.

48h d’activitat frenètica al circuit

En aquests moments l’activitat al Circuit Andorra és frenètica. L’organització, amb Àlex Bercianos al front, estan donant els últims retocs al traçat i a les instal·lacions en general. Com sempre però, quan arribi el moment tot estarà a punt, i més enguany, doncs la neu, l’element més volàtil, és abundant. En tot cas, fins i tot aquest fet implica molt de treball per poder tenir el circuit en les millors condicions possibles.

———

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport internacional de món del motor, feu clic en aquest enllaç directe, o si ho preferiu, accediu des del menú superior del blog.

Info original: Fotoesport