,

LES GSERIES CONCLOUEN A FALTA DE LA DARRERA CONVOCATÒRIA

Les Crèdit Andorrà GSèries 2020 han acabat a falta de la G5, la darrera prova que hi havia encara pendent i que havia de disputar-ase avui, dissabte 7 de març.

A causa del temporal de vent i neu les autoritats han tancat el Port d’Envalira avui dissabte. I és que les previsions de ràfegues de vent de gairebé 100 km/h fèien massa perillós mantenir el port obert.

Diumenge, també inviable

Amb aquestes condicions, que també eren incertes de cara a demà, més el grau d’humitat i un estat de la pista poc favorable, tampoc era viable poder recuperar el traçat de cara a demà diumenge. Per aquest motiu l’organització ha decidit suspendre la G5 i concloure definitivament aquesta edició 2020 de les Crèdit Andorrà GSeries.

Amb tot, la lectura ha estat positiva

Malgrat haver de prendre una decisió tant a contracor, Àlex Bercianos, màxim responsable del circuit, ha volgut fer una lectura positiva d’aquesta edició, donat que tot i els nombrosos contratemps, el cert és que les Crèdit Andorrà GSeries 2020 han fet un gran pas endavant en molts sentits:

“La present edició del certamen ha significat un pas endavant en la difusió en televisions en l’àmbit internacional. També hem tingut rècord d’inscrits en els meetings que s’han celebrat, que han estat tres, però tots ells s’han disputat amb excel·lents condicions de pista”

Els campions

En les classificacions finals de les diferents categories s’acumularan els punts aconseguits per cada pilot en els tres meetings que s’han disputat en el traçat andorrà.
Així doncs, els campions 2020 són:

Xevi Pons en GS, José Roger Chalmeta en GIAND, Carles Porté en 2Rodes Motrius, Cyril Ferrei en Side by Side i Angel Moñino en CarCross.

Malgrat l’inesperat desenllaç final, els organitzadors ja tenen al cap diverses novetats de cara la propera edició 2021.

Fins l’any vinent. Esperem que el temps ens sigui favorable

Si voleu accedir a les altres curses, podeu fer-ho des d’aquí

Info original i fotos: Fotoesport