LES EcoGP TORNEN A CALAFAT

El proper 15 de setembre tindrà lloc una nova edició de l’EcoGP al circuit de Calafat (Tarragona), un escenari on, com en el cas d’Andorra, ja va tenir lloc una carrera, la primera,  l’any passat.

Aquesta nova edició és prova evident de l’èxit i l’acceptació que està aconseguint aquesta prova de resistència per a vehicles elèctrics.

Expo de novetats

Com en el cas de l’edició andorrana, aquesta nova edició tarragonina comptarà amb la presència de diversos fabricants que posaran a la disposició dels participants i del públic en general, diferents models per donar-los a conèixer i si escau, poder provar-los. BMW, Renault, Nissan i Jaguar són marques ja confirmades. 

Jaguar I-Pace

De les quatre, donada la gran novetat que representa, Jaguar amb el model I-Pace, serà una de les grans novetats. Es tracta d’un model d’altes prestacions i acabats de primer nivell. De fet, us el presentarem en la propera edició del mes d’octubre d’Andorra Motoraldia.

Tesla Model 3

També s’ha confirmat la participació d’un Tesla Model 3, l’últim model del fabricant californià, un cotxe que de fet, encara no ha arribat al mercat europeu.

A més dels vehicles, també estaran presents diferents empreses del sector de la recàrrega. Circutor, exposarà una marquesina solar. NRG Kick, productor de punts de recarrega mòbils, derà un altre dels participants presents.

Participa!

Tornant a la carrera. Tot aquell que desitgi participar a les EcoGP amb el seu cotxe  elèctric ho pot fer. En aquest sentit, els organitzadors animen als participants de l’anterior edició perquè tornin a participar en aquest nou repte per superar els seus registres de l’any passat.

Nous desafiaments

Aquest desafiament és molt especial perquè també serà l’últim que es realitzi en 6 hores. Encara no està del tot decidit, però en principi les properes edicions serien de 9, 12 o fins i tot de 24 hores.

Pels qui vulgueu baixar, hi ha a la disposició del EcoGP tarragonina l’Hotel Llorca.

Ofereix un preu especial que inclou l’estada amb desdejuni i sopar amb preus que van des dels 45 fins als 65 euros per persona. 

Atès que la disponibilitat és limitada, si esteu interessats poseu-vos en contacte tan aviat com sigui possible escrivint a: roberta.mengheres@tron.ro

Fuente: Electromaps