,

Les GSeries 2023 es posposen fins el 14 de gener

GSeries 2023.- Les altes temperatures, la falta de nevades i les previsions a curt termini -també de relativa bonança- han guanyat el pols a l’equip de manteniment del Circuit Andorra – Pas de la Casa, tot i els esforços que han fet per mirar de tenir-ho tot a punt per complir amb la programació establerta de les GSeries 2023.

Fins el 14 de gener

Malauradament, res no ha estat suficient perquè aquesta edició de les curses de gel de Cap del Port d’Envalira puguin començar a la data prevista. És així que els organitzadors han hagut de posposar l’inici, traslladant-lo al 14 de gener.

Àlex Bercianos, responsable del Circuit Andorra – Pas de la Casa, comentava que “la climatologia dels últims dies ens ha obligat a prendre la decisió d’ajornar una setmana l’inici de les GSeries 2023. Cal afegir que les previsions per a les properes jornades tampoc són esperançadores, de cara a poder tenir la pista en les millors condicions. En concret, ahir ens va ploure abans de començar a nevar i els pròxims dies s’esperen temperatures en positiu a les nostres instal·lacions”

”No volem començar el campionat presentant un escenari sota mínims. Per això hem cregut que el més assenyat, encara que ens costi, és començar una setmana més tard”- concloïa Bercianos.

Esperant un canvi de temps radical

Així doncs i si finalment el clima canvia, deixant que arribi el fred i les nevades, no solament al circuit, també a les estacions d’esquí, el tret de sortida de les GSeries 2023 tindrà lloc el proper dissabte 14 de gener.

——-

Per a més notícies en l’àmbit de l’esport nacional de món del motor, feu clic aquí. També podeu accedir tradicionalment des del menú superior del blog.

Font Original / Fotos: Fotoesport